Monstri invizibili

scrisa de Chuck Palahniuk

Monstri invizibili de Chuck Palahniuk Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Monstri invizibili 7 lei *
Monstri invizibili 8.69 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Chuck Palahniuk
Traducator (i): Mircea Pricajan
Numar de pagini: 296 pagini
ISBN: 978-973-46-0773-0
Anul aparitiei: 2008
Descriere: Monstri invizibili transforma unul dintre cele mai populare tipare narative americane, road-novel, intr-o aventura macabra. Naratoarea este Shannon McFarland, alias Daisy St. Patience: frumoasa, celebra, adorata, centrul atentiei fotografilor de moda. Are de toate: un iubit, o cariera, o prietena adevarata. Dar asta pana in ziua in care un teribil accident o lasa desfigurata si o arunca brusc la marginea lumii, departe de ochii tuturor, mai putin ai lui Brandy Alexander, regina suprema, stapana peste toti si toate. Chiar si peste propria-i sexualitate. Inca o operatie si visul i se va implini: va fi femeie in toata puterea cuvantului. Brandy cunoaste secretul reinventarii de sine: stergerea completa a trecutului si nascocirea unui prezent convenabil. A unui viitor croit dupa masura fiecaruia. Aceasta este lectia pe care o invata Daisy in timpul unei calatorii aiuritoare spre un tel aflat in continua schimbare. Caci, in lumea in care traim, vizibilul poate deveni oricand invizibil, iar identitatea noastra nu este decat produsul dorintelor celorlalti.

„Comedia grotesca pusa in scena de Palahniuk are drept tinta superficialitatea nemiloasa care domina lumea modei.” (Publishers Weekly)


Carti similare cu Monstri invizibili

Gradina de ciment

Gradina de ciment

de Ian McEwan

mai mult
N-a dansat decat o vara

N-a dansat decat o vara

de Per Olof Ekstrom

mai mult
Harta si teritoriul

Harta si teritoriul

de Michel Houellebecq

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

Ioana.b
Recenzii: 5
Carti citite: 50

melless
Recenzii: 0
Carti citite: 109