Fight Club

scrisa de Chuck Palahniuk

Fight Club de Chuck Palahniuk Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Fight Club 13.56 lei *
Fight Club 14.41 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Chuck Palahniuk
Traducator (i): Dan Croitoru
Numar de pagini: 264 pagini
ISBN: 973-681-640-0
Anul aparitiei: 2004
Descriere: Publicat in 1996 si devenit un clasic al literaturii underground, „Fight Club”, debutul lui Chuck Palahniuk, este unanim considerat in momentul de fata drept unul dintre cele mai originale si provocatoare romane scrise in ultimul deceniu al secolului XX. Romanul este povestea unui tanar care traieste intr-o lume plina de esecuri si de minciuni. El isi gaseste debuseul in batai clandestine organizate in subsolurile barurilor dupa ora inchiderii. Nascut din mintea lui Tyler Durden, „Fight Club” reprezinta un mod de evadare din existentele marunte si restrictive ale lui Tyler si ale prietenilor sai. Dar in lumea lui Tyler nu exista reguli, nu exista limite, nu exista obstacole. Romanul a stat la baza unui film celebru (1999), regizat de David Fincher, cu Brad Pitt, Edward Norton si Helena Bonham Carter in rolurile principale.


Carti similare cu Fight Club

Castelul de nisip

Castelul de nisip

de Iris Murdoch

mai mult
Piatra filozofala

Piatra filozofala

de Marguerite Yourcenar

mai multRecenzii

bogdan.balostin bogdan.balostin pe 2015-12-07 18:00:05 Rating:

Cum poți să scrii despre o carte cult precum Fight Club într-un mod obiectiv? După o lectură a acestei cărți, cititorii ar trebui sa se împartă în două părți, cei care iubesc cartea și cei care o urăsc din tot sufletul. Eu sunt printre primii și o recomand pentru că Fight Club este o carte de dezvoltare personală nihilistă.

Dacă ar fi să apreciez ceva, acest lucru ar fi atmosfera...

Citeste mai mult

marmotzel marmotzel pe 2014-01-11 15:09:46 Rating:

Cu riscul de a incalca primul principiu impus de Tyler("Prima regula a Fight Club-ului este sa nu vorbesti despre Fight Club"), consider ca aceasta carte este o capodopera( ce-i drept, greu de digerat in anumite privinte) in adevaratul sens al cuvantului.

Incep prin a spune ca Fight Club nu e o carte pentru toata lumea..din pacate! Si spun asta cu...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

laura_miinea
Recenzii: 0
Carti citite: 48

Andrei Andreea
Recenzii: 5
Carti citite: 85

NightChild
Recenzii: 1
Carti citite: 155