Invaziile inimii

scrisa de James Meek

Invaziile inimii de James Meek Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Humanitas Fiction
Autor (i): James Meek
Traducator (i): Carmen Toader
Numar de pagini: 420 pagini
ISBN: 978-973-689-757-3
Anul aparitiei: 2014
Descriere: Scriitorul britanic James Meek este autorul bestsellerului international multipremiat Un gest de iubire. Cel mai recent roman al sau, Invaziile inimii, finalist la Costa Novel of the Year Award 2012, este tradus in peste douazeci de tari.

Ritchie Shepherd, un fost star rock si producator de succes al unui show pentru tineri, are o aventura cu o adolescenta. Din acest moment, intregul esafodaj al vietii sale incepe sa se naruie. Sora sa, Bec, cercetatoare pasionata, descopera un vaccin-minune ajungand celebra peste noapte. O noua serie de evenimente neasteptate le zdruncina insa existenta amandurora si un carusel nebunesc de minciuni, tradari si razbunari se porneste, dinamitand iremediabil armonia familiei Shepherd. Romanul, comparat cu scrierile lui Jonathan Franzen sau Jeffrey Eugenides, este o poveste, intensa si perfect articulata, despre familie si rolul pe care-l are aceasta in societatea de azi, despre dorintele, sperantele si dezamagirile fiintei contemporane.

„Romanul te acapareaza total, asemenea prozei anterioare a lui James Meek, dar ceea ce aduce nou in fictiunea actuala este viziunea, desfasurata pe nenumarate paliere, asupra responsabilitatii sociale si personale. Cred ca il putem numi un thriller moral. Oricum l-am numi, mi-a facut o impresie extraordinara.“ (Philip Pullman)


Carti similare cu Invaziile inimii

Medic in lumea contemporana

Medic in lumea...

de Virgil Necula

mai mult
Cartea junglei

Cartea junglei

de Rudyard Kipling

mai mult
Cadoul

Cadoul

de Cecelia Ahern

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!