Un gest de iubire

scrisa de James Meek

Un gest de iubire de James Meek Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Un gest de iubire 37 lei *
Un gest de iubire 37 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Humanitas Fiction
Autor (i): James Meek
Traducator (i): Fraga Cusin
Numar de pagini: 392 pagini
ISBN: 978-973-689-215-8
Anul aparitiei: 2008
Descriere: Editia a II-a

Roman tradus in peste douazeci si cinci de tari, distins cu Scottish Arts Council Book of the Year Award si Premiul Ondaatje in 2006.

Siberia, 1919. Dincolo de padurile nesfarsite si de campiile batute de crivat, o comunitate ciudata, unde nu exista copii, traieste intr-un sat aflat parca la capatul lumii. Conducatorul lor este Balasov, fostul sot al Annei Petrovna, tanara mama a singurului baiat din sat, care freamata dupa pasiunile lumesti. Izolarea sectei posedate de o fervoare mistica dostoievskiana este doar o parere: in Iazik s-a instalat un regiment ceh, manat in pustiurile inghetate de valtoarea razboiului civil care macina Rusia. Teama pluteste in aer: o serie de crime care coincide cu sosirea anarhistului Samarin spulbera echilibrul precar al comunitatii.

Toate personajele acestei carti par insufletite de unul si acelasi sentiment: iubirea. Dar fiecare o intelege altfel - dragoste trupeasca, iubirea de aproape, devotamentul pentru un ideal, pentru tara sau pentru Dumnezeu - si este gata sa sacrifice totul, chiar si ultima farama de umanitate, pentru obiectul adoratiei sale. Un gest de iubire este un roman in care istoria unei tari si istoriile unor personaje singulare converg intr-un carusel ametitor al dragostei, crimei, fanatismului religios si ideologic si al ororilor razboiului.


Carti similare cu Un gest de iubire

Marioneta

Marioneta

de Robert Harris

mai mult
Es Mal Pas

Es Mal Pas

de Iren Mate

mai multRecenzii

cornelia.popa cornelia.popa pe 2018-03-09 07:44:47 Rating:

Cine a spus că iubirea e simplă și că există doar un mod de a o exprima? Exact, nimeni. Uneori ai zeci de suișuri și coborâșuri până să simți o frântură din ea, alteori durează ani până să o găsești și să o recunoști. Fiecare o simte așa cum are nevoie și o găsește exact sub forma în care o caută. Nu e greu de înțeles, nu e greu deloc. Iubirea e unică și se exprimă diferit, la fel ca și noi,...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

cornelia.popa
Recenzii: 125
Carti citite: 120

anna
Recenzii: 0
Carti citite: 126