Incepem coborarea

scrisa de James Meek

Incepem coborarea de James Meek Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Incepem coborarea 15.68 lei *
Incepem coborarea 17 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Humanitas Fiction
Autor (i): James Meek
Traducator (i): Dana Ligia Ilin
Numar de pagini: 304 pagini
ISBN: 978-973-689-415-2
Anul aparitiei: 2011
Descriere: Jurnalist multipremiat, cunoscut mai ales pentru reportajele sale de razboi, James Meek s-a impus in ultimii ani drept una dintre vocile cele mai originale si valoroase ale romanului contemporan britanic, cartile sale fiind traduse in peste douazeci si cinci de tari.

Divortat, singur si dezamagit de lumea literara, scriitorul ratat Adam Kellas a ales sa fie corespondent de razboi pentru ca nu are nimic de pierdut. Cand trupele occidentale intra in Afganistan, el paraseste Londra si consemneaza confruntarile dintre mujahedini si talibani, dar mai ales tragediile personale ale locuitorilor unei tari victima a mizelor geopolitice. Viata unui reporter de razboi are limite clare intr-o tara indepartata si straina, iar intalnirile devin previzibile in micul perimetru sigur al expatilor. Insa Adam nu pare pregatit pentru intalnirea cu Astrid, o tanara ziarista americana. Misterul acestei femei tacute il atrage ca un magnet, facandu-l sa descopere aproape cu groaza ca nu este imun la iubire. Si, totodata, ca dragostea, fie si impartasita, nu alunga neaparat singuratatea si vina.


Carti similare cu Incepem coborarea

Pervertirea

Pervertirea

de Cristina Nemerovschi

mai mult
Secolul himerelor (vol 1) - capcaunii gangelor

Secolul himerelor (vol...

de Philippe Cavalier

mai mult
Mr. peanut

Mr. peanut

de Adam Ross

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comentarii

Silvia1988 pe 13.02.2013 22:44:56

Daca a citit cineva cartea asta, sunt curioasa ce a inteles din ea, daca a facut-o.
Eu am citit vreo 30 de pagini, dupa care am avut senzatia ca pe langa stilul de scriere total greoi si arogant, personajul e de asemenea arongant si nu doreste nici el si nici autorul lui ca cineva
(vreun cititor) sa se apropie de el - la nivel afectiv, psihologic etc. Ca urmare, am abandonat-o.
Dar poate am inteles eu gresit...


Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!