Dilar pentru o zi

scrisa de Andrei Ruse

Dilar pentru o zi de Andrei Ruse Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Dilar pentru o zi 17.5 lei *
Dilar pentru o zi 21.71 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Andrei Ruse
Numar de pagini: 304 pagini
ISBN: 978-973-46-1916-0
Anul aparitiei: 2011
Descriere: Radu este politist la sectia Antidrog si vrea sa avanseze in cariera, ca sa le ofere o viata mai buna sotiei si fiicei lui. El ii intinde o cursa unui traficant de droguri zis Nebunul, dandu-se drept consumator, dar isi da seama ca nu-l poate aresta, pentru ca dilarul este fratele colegului sau de departament. Cu toate acestea, trebuie sa ramana langa Nebun pentru a nu trezi vreo suspiciune. Dilarul ii ofera noului sau client o excursie de o zi in lumea stupefiantelor, iar experienta ii deschide ochii lui Radu asupra lumii. Intre realitate si halucinatie, acesta incepe sa inteleaga in sfarsit de partea cui se afla de fapt binele si raul.

Dilar pentru o zi este ca un palpitant film de actiune strabatut de filoane de poezie veritabila, o naratiune alerta cu final neasteptat, in care urmaritul si urmaritorul ajung sa se cufunde impreuna in acelasi adevar straniu.

„Altfel a insemnat pentru mine sa incerc sa descriu ce se intampla in interiorul unei persoane atunci cand ia un drog.Insight-ul, momentul revelatiei (fie ea adevarata, fie o iluzie, nu asta conteaza).
Desigur, mai departe lucrurile s-au complicat, cum ma si asteptam. Daca am inceput sa scriu gandindu-ma ca e un roman despre droguri, l-am terminat avand o cu totul alta parere.” (Andrei Ruse)


Carti similare cu Dilar pentru o zi

Casa somnului

Casa somnului

de Jonathan Coe

mai mult
5-uri şi 25-uri

5-uri şi 25-uri

de Michael Pitre

mai mult
Micul lord

Micul lord

de Frances Hodgson Burnett

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri

Alte carti ale autorului

Soni

Soni


mai mult

Zaraza

Zaraza


mai mult

Soni

Soni


mai mult


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

Andrei Andreea
Recenzii: 5
Carti citite: 85