Dupa douazeci de ani (vol. 1)

scrisa de Alexandre Dumas

Dupa douazeci de ani (vol. 1) de Alexandre Dumas Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Adevarul
Autor (i): Alexandre Dumas
Traducator (i): Vasile Rascanu
Numar de pagini: 480 pagini
Anul aparitiei: 2011
Descriere: Romanul Dupa douazeci de ani ilustreaza reintalnirea celor trei muschetari. Personajele-emblema Athos, Porthos, Aramis si d’Artagnan se arunca intr-o noua aventura.

Dupa douazeci de ani il are ca personaj central pe d'Artagnan, in jurul caruia se tese o noua intriga. Alexandre Dumas il pune in valoare pe d'Artagnan cu ajutorul celorlalti muschetari. „De cand l-am parasit pe d'Artagnan in strada Fossoyeurs, la numarul 12, asa cum ne amintim din romanul nostru «Cei trei muschetari», s-au intamplat multe lucruri si s-au scurs multi ani“, scrie Dumas. Atata vreme cat a fost inconjurat de prieteni, d'Artagnan debordase de tinerete si poezie, era una dintre acele firi sensibile si iscusite care isi insusesc calitatile celor din jur. „Athos ii dadea din maretia lui, Porthos din vioiciune, Aramis din eleganta. Daca d'Artagnan ar fi continuat sa fie inconjurat de acesti trei cavaleri, ar fi ajuns un om superior“, explica scriitorul.


Carti similare cu Dupa douazeci de ani (vol. 1)

Ultima librărie din Londra

Ultima librărie din...

de Madeline Martin

mai mult
Degustătoarele

Degustătoarele

de Rosella Postorino

mai mult
Ultima vale verde

Ultima vale verde

de Mark Sullivan

mai mult



Recenzii

crissis95 crissis95 pe 2017-01-23 13:30:32 Rating:

In tot acest timp, cei patru prieteni s-au despartit; Contele de la Fere (Athos) mosteneste o mosie la Blois (Bragelone) infiind un copil – Raoul (vicontele de Bragelone), abatele d’Herblay (Aramis) se retrage la o manastire, fara a renunta la vechile obiceiuri de a curta doamnele din inalta societate, domnul Du Vallon de Bracieux de Pierrefonds...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

Ale.
Recenzii: 0
Carti citite: 115

crissis95
Recenzii: 59
Carti citite: 63

Alexandra.Belacurencu
Recenzii: 0
Carti citite: 62