Imblanzitorul apelor

scrisa de Flavius Ardelean

Imblanzitorul apelor de Flavius Ardelean Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Casa de pariuri literare
Autor (i): Flavius Ardelean
Numar de pagini: 174 pagini
ISBN: 978-606-8342-58-0
Anul aparitiei: 2012
Descriere: „E o carte absolut atipica pentru literatura actuala, si nu numai, din Romania; asta e un risc, dar poate fi si un mare atu. Cartea, in ansamblul ei, dupa lectura, iti lasa un sentiment de apasare, ceea ce demonstreaza ca atinge zone foarte profunde pe care le face sa vibreze; asta e mult, asta e enorm. E vina, e spaima, e pedeapsa, e purificare, e crima… si revenirea foamei aceleia inca de la inceputul textului, care se acumuleaza treptat pe parcurs, te face sa reflectezi mult.“ (Nora Iuga)

„Inventiv, atent la stil, pasionat de povestea bine articulata, cu talc, avand stiinta complicata a dozarii misterului, A.R. Deleanu este, fara putinta de tagada, unul dintre cei mai interesanti tineri scriitori care au aparut in ultimii ani. Toate atributele anterioare sunt dublate la el de o rigoare pe care am intalnit-o la foarte putini dintre scriitorii romani, iar asta ma face sa-mi pariez – deloc orbeste! – bruma de arginti pe succesul sau. Imblanzitorul apelor imi da dreptate.“ (Mircea Pricajan)

Cartea poate fi descarcata GRATUIT aici:
http://www.bibliotecapemobil.ro/content/pdf/196107.pdf


Carti similare cu Imblanzitorul apelor

Copil si barbat

Copil si barbat

de Tony Parsons

mai mult
Vertij

Vertij

de Randy Taguchi

mai multRecenzii

MissValery MissValery pe 2014-01-10 00:00:38 Rating:

Ma bucur de fiecare data cand descopar un autor roman ale carui carti le citesc pe nerasuflate. Mai mult, un autor roman pe care as fi dispusa sa il citesc chiar si pe e-reader, eu, o sustinatoare ferventa a cartilor tiparite. Asa mi s-a intamplat cu A.R. Deleanu si cartile sale (doar doua, din pacate, pana in momentul de fata).

Imblanzitorul apelor este romanul sau de...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

andres
Recenzii: 74
Carti citite: 289

AndreeaR
Recenzii: 0
Carti citite: 13

MissValery
Recenzii: 91
Carti citite: 157