Acluofobia (zece povestiri macabre)

scrisa de Flavius Ardelean

Acluofobia (zece povestiri macabre) de Flavius Ardelean Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Herg Benet
Autor (i): Flavius Ardelean
Numar de pagini: 282 pagini
ISBN: 978-606-8335-82-7
Anul aparitiei: 2013
Descriere: “In Romania, de-a lungul timpului, am avut putini, foarte putini autori talentati care sa scrie proza (cu accente) horror. Nici la momentul actual lucrurile nu stau mai bine. Exista insa cativa scriitori tineri aflati in plina dezvoltare artistica, iar anii urmatori s-ar putea sa plaseze Romania, in sfarsit, pe harta mondiala a creatorilor de fantezii macabre. Un lucru e clar, insa: cu volumul acesta, A.R. Deleanu da tonul, stabileste traiectoria, asaza stacheta. E un lucru fenomenal, acesta! intrucat, inevitabil, toti cei care i se vor alatura vor trebui sa porneasca de la un nivel deja foarte inalt. Cu putin noroc, gratie lui A.R. Deleanu si Acluofobiei, vom ajunge repede la sincronizarea cu restul lumii. Povestirile de fata au oricum toate sansele de partea lor in confruntarea cu 90% din productia de gen a Occidentului. Cetiti si va convingeti.” (Mircea Pricajan)


Carti similare cu Acluofobia (zece povestiri macabre)

Marginea

Marginea

de Andre Pieyre De Mandiargues

mai mult
Istoria eroilor unui tinut de verdeata si racoare

Istoria eroilor unui...

de Radu Aldulescu

mai multRecenzii

Gavrilut Roxana Gavrilut Roxana pe 2014-08-02 10:28:19 Rating:

’’Noaptea nu există umbre. Noaptea e o umbră.’’ (pagina 13)
Omul e o unitate creată numai din frici, care, poate, o dată cu trecerea timpului unele dintre ele dispar.
A.R. Deleanu e autorul care realizează ceva nu doar de dragul de a crea sau de a se afla în treabă. Compune zece povestiri macabre, care sunt ca un drog…uşor-uşor devii dependent de carte iar când o termini...

Citeste mai mult

MissValery MissValery pe 2013-10-27 13:54:50 Rating:

Cum se impaca o sperioasa ca mine cu povestirile macabre? Destul de bine, daca facem abstractie de cele cateva nopti cu somn agitat.

Acluofobia lui A.R. Deleanu reuneste in paginile sale zece povestiri macabre - de fapt noua povestiri speculative si o nuvela. Unele dintre ele au fost publicate in Suspans, Revista de Suspans si Egophobia, asa ca cei familiarizati cu acest gen...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

andres
Recenzii: 74
Carti citite: 286

MissValery
Recenzii: 91
Carti citite: 157

AndreeaR
Recenzii: 0
Carti citite: 13