Strălucită

scrisa de Stéphanie Dupays

Strălucită de Stéphanie Dupays Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Univers
Autor (i): Stéphanie Dupays
Traducator (i): Gabriela Adameșteanu
Numar de pagini: 160 pagini
ISBN: UNI978-973-34-1284-7
Anul aparitiei: 2021
Descriere: „Romanul Strălucită se deschide şi se închide printr‑un tradiţional party pe care două firme de top, concurente în domeniul agroalimentar, îl oferă, în nişte spaţii selecte, elitelor lor. Între cele două party‑uri, pe parcursul unui interval de timp, autoarea desenează, cu o mână sigură, o clasică traiectorie de destin – mărire şi decădere. Tensiunea care urcă treptat din paginile cărții l‑a determinat pe unul dintre numeroșii comentatori elogioși ai cărții să vorbească despre un thriller. De fapt, Strălucită este romanul tinerei corporatiste franceze și poate fi romanul tânărului corporatist de oriunde, cu ambițiile, concurența nemiloasă și decepțiile inerente.“ - Gabriela Adameșteanu

„Stéphanie Dupays face din descrierea unei mari companii o comedie umană. O mare reușită.“ (Le Figaro)

„Satira se sprijină pe cuvântul marketing, care contaminează întreg vocabularul, în acelaşi mod în care existenţa profesională invadează viaţa privată şi ceea ce este mai intim în fiecare.“ (Le Monde)


Carti similare cu Strălucită

Om bun la centru

Om bun la centru

de Andrei Mihăilescu

mai mult
Barbat si sotie

Barbat si sotie

de Tony Parsons

mai mult
Fotograme

Fotograme

de Tatiana Dragomir

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!