Spiritus

scrisa de Ismail Kadare

Spiritus de Ismail Kadare Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Spiritus 18.98 lei *
Spiritus 26 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Humanitas Fiction
Autor (i): Ismail Kadare
Traducator (i): Marius Dobrescu
Numar de pagini: 264 pagini
ISBN: 978-973-689-520-X
Anul aparitiei: 2012
Descriere: Ismail Kadare este una dintre cele mai puternice voci ale literaturii europene contemporane. In 2005 i s-a acordat primul International Man Booker Prize, iar in 2009, Premio Príncipe de Asturias de las Letras. Opera sa este tradusa in peste patruzeci de tari.

Comparat deseori cu romanele lui Kundera sau Kafka, Spiritus dezvaluie consecintele tragice ale obsesiei autoritatii. Intr-o Albanie unde oamenii poarta cusute in captuseala hainelor microfoane care le inregistreaza fiecare soapta sau miscare, unde teama si ura sunt cuvintele-cheie, doar fortele stravechi si legile imuabile ale mitului mai pot interveni pentru a reinstaura ordinea. Roman cu reminiscente fantastice intr-un cadru cat se poate de realist, Spiritus are anvergura unei saga moderne si profunzimea unei tragedii antice.


Carti similare cu Spiritus

Micul prieten

Micul prieten

de Donna Tartt

mai mult
Viata furata

Viata furata

de K. J. Benes

mai mult
Insula

Insula

de Aldous Huxley

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!