Florile inghetate din martie

scrisa de Ismail Kadare

Florile inghetate din martie de Ismail Kadare Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Polirom
Autor (i): Ismail Kadare
Traducator (i): Marius Dobrescu
Numar de pagini: 216 pagini
ISBN: 973-681-300-2
Anul aparitiei: 2003
Descriere: „Peste opera lui Kadare planeaza umbra «Castelului» si a «Procesului» lui Kafka. Kadare este, fara nici o indoiala, un romancier de talie internationala, un adevarat poet al prozei.“ (Boston Globe)

„«Florile inghetate din martie» este, inainte de toate, un roman al simbolurilor, alegoriei si cugetarilor profunde, care atinge nu doar cotidianul epocii postcomuniste, ci probleme eterne, general umane. Constientizarea crimei si necesitatea catharsisului, a purificarii constiintei, pastrarea echilibrului moral si a tiparelor umane prin respectarea legii sunt astazi mai actuale decat oricand, intr-o societate aflata la limita descompunerii, in care dezumanizarea capata formele cele mai variate.“ (Bashkim Kucuku)


Carti similare cu Florile inghetate din martie

Annabel

Annabel

de Kathleen Winter

mai mult
Copiii teribili

Copiii teribili

de Jean Cocteau

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

alinacrihan
Recenzii: 0
Carti citite: 1