Micuta englezoaica

scrisa de Catherine Sanderson

Micuta englezoaica de Catherine Sanderson Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Micuta englezoaica 11.94 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Lira
Autor (i): Catherine Sanderson
Traducator (i): Dana Purgaru
Numar de pagini: 384 pagini
ISBN: 978-606-600-950-8
Anul aparitiei: 2012
Descriere: Are o slujba la Paris, orasul viselor ei, o relatie cu un francez fermecator, o fiica de aproape doi ani frumoasa si desteapta si un apartament cu o priveliste care iti taie respiratia. Atunci de ce Catherine simte ca viata nu ii mai ofera nicio satisfactie? Prinsa intr-o relatie care devine tot mai lipsita de pasiune, coplesita de responsabilitatile de mama si plictisita de jobul administrativ, Catherine citeste un articol despre cum sa iti faci un jurnal online - si astfel apare blogul Micutei englezoaice.

Dar ceea ce incepe ca o simpla diversiune devine treptat un forum in care Catherine impartaseste necunoscutilor detalii despre viata personala. Iar cand James, un cititor fidel al blogului, doreste sa o cunoasca pe femeia de dincolo de ecranul computerului, granita intre realitate si virtual dispare, determinand-o pe Catherine sa-si abandoneze viata construita cu grija si sa se lase atrasa de mirajul trairii l'amour fou. Insa aceasta dragoste nebuna, James o simte pentru Catherine sau pentru Micuta englezoaica?

"Bestsellerul lui Catherine Sanderson aduce o nota inedita povestii clasice a reinventarii personale, care, de aceasta data, se poate afla doar la un clic distanta." - The New York Times


Carti similare cu Micuta englezoaica

Femeia invizibila

Femeia invizibila

de Lucy Cavendish

mai mult
Clubul iubitoarelor de ciocolata

Clubul iubitoarelor de...

de Carole Matthews

mai mult
Ex-ii anonimi

Ex-ii anonimi

de Lauren Henderson

mai mult



Recenzii

Silvia1988 Silvia1988 pe 2020-02-16 16:43:22 Rating:

Am citit această carte reflectând la dificultatea omului – în cazul de față a femeii – de rând de a fi puțin mai mult decât este. Paradoxal, acesta e și lucrul care m-a făcut să îmi placă foarte mult această lectură, să o citesc cu plăcerea cu care aș fi devorat un hamburger de la McDolnalds. Aceleași chimicale care se activează perfide în creier și care te fac să îți placă și să nu te poți...

Citeste mai mult

MissValery MissValery pe 2012-12-09 16:36:47 Rating:

Micuta englezoaica, sau, mai romantic spus, Petite Anglaise, este apelativul pe care si-l insuseste cu mandrie Catherine Sanderson. Indragostita iremediabil de Paris, dar dezamagita de viata pe care ajunge sa o duca in orasul viselor sale, Catherine se refugiaza intr-un blog, numit, ati ghicit, Petite Anglaise.

Imi este greu spre imposibil sa vorbesc de rau o carte care aduce...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

MissValery
Recenzii: 91
Carti citite: 157

Silvia1988
Recenzii: 69
Carti citite: 115

Piticel
Recenzii: 0
Carti citite: 149