Eu cu sora mea mai mica

scrisa de Jennifer Weiner

Eu cu sora mea mai mica de Jennifer Weiner Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Eu cu sora mea mai mica 23.1 lei *
Eu cu sora mea mai mica 27.02 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Jennifer Weiner
Traducator (i): Suzana Barbara Csizsek
Numar de pagini: 496 pagini
ISBN: 978-973-46-1588-9
Anul aparitiei: 2010
Descriere: Eu cu sora mea mai mica (In Her Shoes, 2002) este un roman care a cunoscut un formidabil succes, fiind ecranizat in 2005, cu Cameron Diaz, Toni Collette si Shirley MacLaine in rolurile principale. Cele doua protagoniste, Maggie si Rose Feller, sunt surori, insa au personalitati diametral opuse: Maggie e mezina frumoasa si seducatoare care poate obtine tot ce vrea, desi niciodata nu stie cum sa-si pastreze cuceririle. Rose este sora mai mare, responsabila, care stie cum sa-si cladeasca o cariera de exceptie, insa nu si cum sa fie fericita. Atunci cand Maggie se muta la sora ei si ii seduce prietenul, urmeaza un lant de evenimente in acelasi timp dramatice si amuzante. Insa romanul nu are ca tema doar conflictele si rivalitatile dintre surori. Maggie si Rose trebuie sa elucideze secretele de familie si punctele vulnerabile din copilarie, care inca subzista la doua decenii de la moartea mamei lor.

„Daca chicklit-ul este intr-adevar un gen, atunci Jennifer Weiner a creat o subspecie mai desteapta si mai amuzanta...” (Philadelphia Inquirer)


Carti similare cu Eu cu sora mea mai mica

7 zile fara

7 zile fara

de Monika Peetz

mai mult
Gossip girl. cum as putea sa te mint?

Gossip girl. cum as...

de Cecily Von Ziegesar

mai mult
Aproape casatoriti

Aproape casatoriti

de Jane Costello

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri

Alte carti ale autorului

Anumite fete

Anumite fete


mai mult

Super-tare la pat

Super-tare la pat


mai mult


Poll

Votati cartea lunii!