Unde sunt? > Acasa > Carti > Chick lit > Super-tare la pat

Super-tare la pat

scrisa de Jennifer Weiner

Super-tare la pat de Jennifer Weiner Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Super-tare la pat 17.5 lei *
Super-tare la pat 21.71 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Jennifer Weiner
Traducator (i): Ruxandra Constantinescu
Numar de pagini: 544 pagini
ISBN: 978-973-46-1378-6
Anul aparitiei: 2009
Descriere: Cartile lui Jennifer Weiner s-au vandut in peste 9 milioane de exemplare, in 36 de tari.

Eroina romanului Super-tare la pat, Cannie Shapiro, este reporter la Philadelphia Examiner. Vreme de douazeci si opt de ani lucrurile par sa-i fi mers bine – desigur, au existat si probleme cu noua orientare sexuala a mamei si cu tatal absent din vietile lor in urma divortului, dar Cannie are prieteni cu care se intelege minunat, pe Nifkin, terrierul ei, si o slujba interesanta. A cazut la pace chiar si cu kilogramele in plus. Asta pana cand deschide paginile unei reviste pentru femei cu larga audienta si descopera titlul „Cum sa iubesti o femeie corpolenta”, fix deasupra numelui fostului ei iubit. Si da, despre ea e vorba, despre viata ei sexuala si aspectul supraponderal. Distrusa si umilita, Cannie ia o hotarare plina de curaj. Intr-o calatorie de la Philadelphia la Hollywood si inapoi, protagonista isi pune in ordine viata, trecutul, pierderile suferite si reuseste sa-si dea seama cine este si cine poate deveni. Desigur, cu ajutorul umorului si al stilului plin de neprevazut al autoarei, care ne ofera o comedie ce se citeste cu sufletul la gura.

„Super-tare la pat este o comedie desavarsita, despre o femeie ambitioasa care isi depaseste obsesiile cu mancarea, silueta, familia si descopera un tip dragut... Un roman inteligent, scris cu mare eleganta.” (Glamour)

„O poveste plina de verva, incantatoare, nonconformista!” (The Miami Herald)

„Extraordinar de amuzanta si surprinzator de emotionanta... o poveste cu adevarat originala.” (Cosmopolitan)

„Un scris liber, curajos, cu o distributie mereu crescanda de personaje trasnite. Jennifer Weiner isi trimite eroina sa treaca prin cercurile iadului, dar o inarmeaza cu tot umorul din lume.” (Newsday)


Carti similare cu Super-tare la pat

Cred ca te iubesc

Cred ca te iubesc

de Allison Pearson

mai mult
Viata mea pe net

Viata mea pe net

de Alexandra Ares

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!