Unde sunt? > Acasa > Carti > Chick lit > Anumite fete

Anumite fete

scrisa de Jennifer Weiner

Anumite fete de Jennifer Weiner Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Anumite fete 9.87 lei *
Anumite fete 16.1 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Jennifer Weiner
Traducator (i): Alina Popescu
ISBN: 9789734614523
Anul aparitiei: 2009
Descriere: Anumite fete este continuarea romanului Super-tare la pat, doua bestselleruri internationale semnate Jennifer Weiner, una dintre cele mai celebre autoare ale colectiei CHIC.
 
Anumite fete (Certain Girls, 2008)este continuarea romanului Super‑tare la pat, avind‑o ca eroina pe Cannie Shapiro, jurnalista de succes. La treisprezece ani de la intimplarile din Super‑tare la pat, protago­nista este acum mama, preocuparile sale sint fiica adolescenta si rebela, pe nume Joy, cariera scriitori­ceasca, relatia cu sotul ei, medicul Peter Krushelevansky, mincarea organica si, mai nou, cursurile de yoga. Viata ei pare sa se fi inscris intr‑un circuit minunat de previzibil, cu toata linistea la care rivnise si, de asemenea, tandretea si iubirea unei familii. Dar, din clipa in care Joy devine interesata de secretele de mult ingropate ale familiei, trecutul revine cu putere in viata lor de familie, supunind‑o pe Cannie la noi incercari si pe fiica ei la efortul de a intelege viata cu mai multa maturitate si umor decit pina atunci. Peste toate, Jennifer Weiner isi pune amprenta ei inconfunda­bila: frumusetea te ajuta sa scapi basma curata din orice situatie, natura umana e dificila si capricioasa, se cere in permanenta studiata si criticata, insa cu toate acestea sursele de umor sint nelipsite, iar bunul‑simt si obser­­vatiile patrunzatoare transforma romanul intr‑o lectura incintatoare.
 
„Teribil de amuzanta! Jennifer Weiner continua in forta, cu observatiile ei patrunzatoare si spirituale la adresa naturii umane.” (Publishers Weekly)
 
„Plin de caldura si umor, romanul Anumite fete este o examinare impresionanta a momentelor tragice si comice, totodata, care marcheaza relatia dintre mame si fiice, observind in profunzime dinamica unei familii aflate intr-o permanenta nevoie de a afla si a spune adevarul.” (Kirkus Review)
 
„Anumite fete descrie, cu subtilitate si umor, calatoria unei fiice prin furiile adolescentei, catre intelegerea familiei si a naturii adevarului, catre acceptare si iubire.” (Elle)


Carti similare cu Anumite fete

Cine stie castiga

Cine stie castiga

de David Nicholls

mai mult
Gucci Gucci Coo

Gucci Gucci Coo

de Sue Margolis

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

anna
Recenzii: 0
Carti citite: 126