Tentatia

scrisa de Douglas Kennedy

Tentatia de Douglas Kennedy Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Tentatia 0 lei *
Tentatia 5 lei *
Tentatia 9 lei *
Tentatia 15 lei *
Tentatia 24.5 lei *
Tentatia 35 lei *
Tentatia 35 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Trei
Autor (i): Douglas Kennedy
Traducator (i): Lidia Ionescu
Numar de pagini: 348 pagini
ISBN: 978-973-707-532-1
Anul aparitiei: 2012
Descriere: Un roman palpitant despre un scenarist de la Hollywood, pe care succesul dobandit peste noapte il arunca in prapastia compromisurilor.

Ca toti scenaristii de la Hollywood, David Armitage vrea sa fie bogat si celebru. Dar, timp de unsprezece ani, nu are parte decat de esecuri. Insa brusc, da lovitura – unul dintre scenariile sale este cumparat de o televiziune, urmand sa se faca un serial dupa el, serial care se va dovedi de mare succes. Viata lui se schimba radical: orbit de faima pe care a dobandit-o peste noapte, isi schimba Volvo-ul de pe vremea lui Reagan cu un Porsche nou-nout, isi paraseste sotia si copilul pentru o producatoare extrem de ambitioasa, care insa isi urmareste doar propriile interese. Destinul lui David ia o turnura ciudata cand un miliardar, mare amator de filme, pe nume Philip Fleck ii propune o colaborare neobisnuita. Dependent de succes, David musca momeala si se trezeste ca a facut, de fapt, un pact cu diavolul, care il arunca pe neasteptate in intunecata jungla hollywoodiana.

La fel ca in romanele anterioare, Jocurile destinului si Identitati furate, Kennedy se dovedeste a fi un povestitor amuzant si plin de viata. Povestile sale de dragoste sunt mature – si, de obicei, esueaza – , fiind alimentate de o sensibilitate emotionanta, la fel ca in romanele lui John Irving. Protagonistii din Tentatia – de la magnati din lumea filmului la oncologi – trec in permanenta prin crize si au tot felul de dileme. Si chiar daca itele intrigii ar putea parea neverosimile, surpriza deznodamantului e cat se poate de autentica. Scott Fitzgerald a parasit lumea filmului convins ca «orice viata este un proces care duce, pana la urma, la distrugere». Kennedy se salveaza prin acea replica hollywoodiana care ne place tuturor atat de mult: «Maine e o alta zi». - The Independent


Carti similare cu Tentatia

Pe mana femeilor

Pe mana femeilor

de Felix Nicolau

mai mult
Păcăleală

Păcăleală

de Domenico Starnone

mai mult
Zgomotul alb

Zgomotul alb

de Don Delillo

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!