Diavolul din milano

scrisa de Martin Suter

Diavolul din milano de Martin Suter Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Diavolul din milano 7.3 lei *
Diavolul din milano 20.8 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Humanitas Fiction
Autor (i): Martin Suter
Traducator (i): Sanda Munteanu
Numar de pagini: 256 pagini
ISBN: 978-973-689-250-9
Anul aparitiei: 2008
Descriere: Roman tradus in peste douazeci de limbi, distins cu Friedrich Glauser Preis in 2007 si nominalizat pe lista scurta la International Dagger Award in 2008

Dupa ce sotul incearca s-o omoare, Sonia se retrage la hotelul Gamander din Alpii elvetieni, ca sa uite gustul amarui al iubirii dezamagite si al tradarii, pe care nici macar sordida experienta a drogurilor n-a izbutit sa-l indulceasca. Insa durerea, sau trauma, sau trip-ul cu LSD i-au dereglat simturile - acum simte, miroase si vede sunetele si are impresia ca lumea asa cum o stie incepe sa-si piarda contururile. In plus, zilele ii sunt tulburate de evenimente din ce in ce mai bizare, oglindite intr-o legenda straveche, aceea a diavolului din Milano, care iti cere sufletul in schimbul fericirii pe care divinitatea de multe ori ti-o refuza. Otravita de banuieli, tanara incearca sa dezlege misterul intamplarilor stranii care tes o plasa din ce in ce mai stransa in jurul ei si din care nu mai reuseste sa scape. Poate o noua poveste de dragoste sa stearga urmele dureroase ale celei vechi si sa rupa blestemul nefericirii care pare ca o urmareste pe Sonia?


Carti similare cu Diavolul din milano

Ragtime

Ragtime

de Edgar Lawrence Doctorow

mai mult
Eileen

Eileen

de Ottessa Moshfegh

mai mult
Casa de la Riverton

Casa de la Riverton

de Kate Morton

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!