Nu pleca…

scrisa de Douglas Kennedy

Nu pleca… de Douglas Kennedy Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Trei
Autor (i): Douglas Kennedy
Traducator (i): Monica Serban
Numar de pagini: 616 pagini
ISBN: 978-973-707-366-2
Anul aparitiei: 2010
Descriere: In noaptea celei de-a treisprezecea aniversari a sa, Jane Howard a facut un juramant in fata parintilor ei severi: nu se va marita niciodata si nu va avea copii. Insa viata, dupa cum va descoperi Jane, este profund intamplatoare. Multi ani mai tarziu, e profesoara in Boston si indragostita de un barbat stralucitor si excentric pe nume Theo. Apoi Jane ramane insarcinata. Maternitatea se dovedeste a fi o surpriza extrem de bine-venita, insa cand o rasturnare devastatoare de situatie ii da peste cap existenta, nu are de ales decat sa fuga de tot ceea ce stie si sa paraseasca lumea. Tocmai cand s-a hotarat sa renunte la viata, disparitia unei tinere fete o scoate din inertie si o face sa porneasca intr-o cautare obsesiva a unui soi de izbavire personala. Convinsa ca stie mai multe despre caz decat politia, este obligata sa ia o decizie: sa stea ascunsa sau sa scoata la iveala un adevar cumplit?
Noul roman al lui Douglas Kennedy este un portret exceptional al modului nostru de a trai, al diferitelor cai pe care le urmarim in cursul unei singure vieti si a naturii arbitrare a destinului. Asemenea celorlalte romane ale sale care s-au bucurat de o imensa apreciere, cartea de fata este o lectura ce ne pune fata-n fata cu dilemele cu care ne confruntam, incercand sa tinem piept la tot ceea ce soarta ne arunca in cale.

"Kennedy e un adevarat geniu atunci cand analizeaza mintile femeilor rafinate, care cad prada zbuciumului interior. Iar maniera in care o face este totodata captivanta si induiosatoare." - Daily Mirror

"Kennedy nu poate scrie altfel decat intr-un stil fermecator". - Observer


Carti similare cu Nu pleca…

Fetis

Fetis

de Tara Moss

mai mult
Soni

Soni

de Andrei Ruse

mai mult
Ruga de nou-nascut

Ruga de nou-nascut

de Ioan Rasiga

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!