Ce ne spunem cand nu ne vorbim

scrisa de Chris Simion

Ce ne spunem cand nu ne vorbim de Chris Simion Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Ce ne spunem cand nu ne vorbim 17.11 lei *
Ce ne spunem cand nu ne vorbim 29 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Trei
Autor (i): Chris Simion
Numar de pagini: 256 pagini
ISBN: 978-973-707-429-4
Anul aparitiei: 2011
Descriere: Un diagnostic fatal o determina sa o ia la fuga si sa se ascunda. Fara nicio explicatie. Isi abandoneaza iubitul, parintii, prietenii... tot. Pleaca din tara ca sa-si traiasca sfarsitul intr-o singuratate deplina, scriind mail-uri pe care nu le trimite niciodata. Dupa doi ani, isi reface analizele. Verdictul medical are efect de dinamita. Anuleaza toate asteptarile. E sanatoasa tun, fara urma de neoplasm, prin urmare, in viata. Dupa doi ani in care a dansat tango cu moartea, revine in povestea din care evadase, dar nu se mai identifica profund cu nimic. Acvariul cu lumea ei de demult, cu pesti-emotii, cu scoici-amintiri, cu ganduri-nisipuri, cu plante-vise, mediul ei vital de mai inainte, se dovedeste a fi acum ceva banal, deloc esential, foarte simplu de inlocuit. Singurul lucru cu care ramane dupa aceasta jupuire e sinele. Daca primul diagnostic a fost gresit sau daca si-a inventat povestea doar ca sa fuga de realitatea in care era... nu mai conteaza atata timp cat, insotind-o pas cu pas pe drumul ei, ne-am facut tandari ca sa ne recompunem, am mintit ca sa descoperim adevarul, am urat ca sa aflam iubirea adevarata, ne-am pierdut definitiv ca sa il regasim pe Dumnezeu pentru totdeauna.

„Cand esti pe un drum cu sens unic, fara cale de intoarcere, fiecare secunda te costa altfel. Moartea imi zambeste din coltul camerei. Mi-ai soptit toata copilaria ca viata trebuie sa fie o eterna lectie in care sa ne pregatim sa murim.
Ma auzi? Cauta neincetat sa ramai liber. Inima ta poate iubi tot ce doreste. In fiecare rasarit de soare exista ceva frumos. Calatoria aceasta nu poate avea sfarsit."


Carti similare cu Ce ne spunem cand nu ne vorbim

Ines a sufletului meu

Ines a sufletului meu

de Isabel Allende

mai mult
Sotia mea favorita

Sotia mea favorita

de Tony Parsons

mai mult



Recenzii

abookaffair abookaffair pe 2019-01-27 16:00:19 Rating:

"Cand aveam trei ani, am intrebat-o pe mama de ce nu poate inima mea sa bata o singura data.Si mama mi-a raspuns: Daca ar bate o singura data, n-ar mai exista golurile dintre batai. Si de ce as avea nevoie de golurile acestea, am intrebat-o apoi? Si ea mi-a raspuns: Pentru ca intr-o zi, cineva sa vina si sa le umple."

As putea scoate o multime de...

Citeste mai mult

cornelia.popa cornelia.popa pe 2015-10-05 12:49:34 Rating:

Ne-am intersectat de atâtea ori privirile, am luat-o de atâtea ori în mâini şi i-am răsfoit paginili, dar de fiecare dată o lăsam pe raft şi după mă gândeam dacă am făcut bine că am lăsat-o sau ar fi trebuit să o iau cu mine acasă. În cele din urmă mi-a împrumutat-o un prieten, un booktopic ca şi mine, Sebastian… şi-aşa mi-am putut linişti bătăile nehotărâte ale...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

Ale.
Recenzii: 0
Carti citite: 115

cornelia.popa
Recenzii: 129
Carti citite: 135

iris88
Recenzii: 9
Carti citite: 146