Barbatul de la gara

scrisa de Jennifer Johnston

Barbatul de la gara de Jennifer Johnston Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Barbatul de la gara 9.25 lei *
Barbatul de la gara 10 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Humanitas Fiction
Autor (i): Jennifer Johnston
Traducator (i): Antoaneta Ralian
Numar de pagini: 232 pagini
ISBN: 978-973-689-334-6
Anul aparitiei: 2009
Descriere: Romanul Barbatul de la gara a fost ecranizat in 1992 de Michael Whyte, avandu-i ca protagonisti pe Julie Christie si Donald Sutherland.

Helen alege sa se mute in Knappogue, pe coasta de nord a Irlandei, pentru ca vrea sa picteze, iar Roger, pentru ca are o pasiune: sa renoveze halte dezafectate. Iar micuta gara a satului pare facuta anume pentru el. Helen e singura dupa ce unul din numeroasele atentate ce insangereaza Irlanda ii rapeste sotul, care nu a inteles-o si nu a stiut sa-i castige inima. Viata ei monotona e intrerupta din cand in cand de scurtele aparitii nelinistitoare ale fiului ei Jack, student la Trinity College. Roger este singur si mutilat dupa ce a luptat in cel mai crud razboi al secolului XX. Amandoi vor sa fuga de o viata si o lume carora nu le mai vad rostul. Intalnirea lor va fi inceputul unui lung si uneori dureros proces de reacomodare cu normalitatea – atat de bizara pentru ei – a unei relatii pline de dragoste si intelegere. insa cei care renunta la armura indiferentei devin vulnerabili, iar Helen va afla ce inseamna adevarata singuratate.


Carti similare cu Barbatul de la gara

Al nostru este cerul

Al nostru este cerul

de Luke Allnutt

mai mult
Memoriile unei gheise

Memoriile unei gheise

de Arthur Golden

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!