Samanta de mustar (2)

scrisa de Osho

Samanta de mustar (2) de Osho Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Mix
Autor (i): Osho
Numar de pagini: 256 pagini
ISBN: 973-8471-59-1
Anul aparitiei: 2007
Descriere: Aceasta carte ne faciliteaza accesul la adevarata natura a invataturilor lui Isus. Cuvintele lui Isus pot revolutiona universul nostru launtric pentru ca Isus revelat in aceste pagini este un Isus de care Vaticanul pare sa nu fi auzit niciodata. Este un Isus mistic ce rastoarna multe prejudecati despre om si despre lumea in care traim.


Unul dintre cei mai cunoscuti maestrii spirituali, Osho este asemeni unei energii care expansioneaza si umple constiintele oamenilor. Aceasta carte este in intregime despre puterea acestei energii. Ea ne poate inspira si sustine pe calea noastra catre transformarea launtrica.


Cu compasiune si umor, Osho ne prezinta comentariile lui, prilejuite de invataturile cuprinse in Evanghelia dupa Toma. Desi Toma a fost discipolul lui Isus, evanghelia lui nu a fost inclusa in Noul Testament pentru ca ea a fost descoperita mai târziu (in 1945).


Evanghelia dupa Toma este considerata de unii cercetatori ca fiind prima consemnare a faptelor lui Isus si ea este cea mai frumoasa evanghelie pentru ca este scrisa de un om care a fost martor la faptele lui Isus si care, in calitate de discipol al lui, a experimentat adevarul invataturilor lui Isus, parfumul acestei trairi regasindu-se in consemnarile lui Toma.


Comentariile lui Osho raspund cu multa claritate si umor intrebarilor unui cautator spiritual modern.
Osho ne arata ca inteleptii au o lume comuna, iar invataturile lui Isus se regasesc in intelepciunea specifica altor traditii spirituale.


Carti similare cu Samanta de mustar (2)

Indignati-va!

Indignati-va!

de Stephane Hessel

mai mult
Lumea ca ziar. a patra putere: caragiale

Lumea ca ziar. a patra...

de Ioana Parvulescu

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!