Pata umana

scrisa de Philip Roth

Pata umana de Philip Roth Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Pata umana 26.06 lei *
Pata umana 30.1 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Philip Roth
Traducator (i): Cornelia Bucur
Numar de pagini: 480 pagini
ISBN: 973-681-242-1
Anul aparitiei: 2003
Descriere: In pragul pensiei, Silk Coleman, profesor de limbi clasice, acuzat de a fi emis afirmatii rasiste la adresa studentilor sai, prefera sa demisioneze decat sa faca public secretul care l-ar putea dezvinovati. In timp ce afacerea Lewinski tine primele pagini ale ziarelor, scriitorul Nathan Zuckerman, prieten al lui Coleman, descopera in spatele vietii asezate a acestuia din urma un trecut misterios si un prezent nu mai putin tulburator: asumarea unei false identitati evreiesti si relatia cu senzuala Faunia, femeie de serviciu cu treizeci de ani mai tanara decat el. „Pata umana” a primit in Franta Prix Medicis Etranger, iar prestigioasa revista „Lire” a desemnat-o drept cea mai buna carte a anului 2002. De asemenea, romanul a fost transpus pe marele ecran de regizorul Robert Benton, cu Anthony Hopkins si Nicole Kidman in rolurile principale.

Cuprins: Toata lumea stie • Eschive • Ce faci cu un copil care nu stie sa citeasca? • Ce nebun a conceput-o? • Ritualul purificator


Carti similare cu Pata umana

Casa

Casa

de Feodor Abramov

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

ioanaledac
Recenzii: 0
Carti citite: 44

aniela
Recenzii: 20
Carti citite: 125

Laura
Recenzii: 42
Carti citite: 147