Pata umana

scrisa de Philip Roth

Pata umana de Philip Roth Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Pata umana 26.06 lei *
Pata umana 30.1 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Philip Roth
Traducator (i): Cornelia Bucur
Numar de pagini: 480 pagini
ISBN: 973-681-242-1
Anul aparitiei: 2003
Descriere: In pragul pensiei, Silk Coleman, profesor de limbi clasice, acuzat de a fi emis afirmatii rasiste la adresa studentilor sai, prefera sa demisioneze decat sa faca public secretul care l-ar putea dezvinovati. In timp ce afacerea Lewinski tine primele pagini ale ziarelor, scriitorul Nathan Zuckerman, prieten al lui Coleman, descopera in spatele vietii asezate a acestuia din urma un trecut misterios si un prezent nu mai putin tulburator: asumarea unei false identitati evreiesti si relatia cu senzuala Faunia, femeie de serviciu cu treizeci de ani mai tanara decat el. „Pata umana” a primit in Franta Prix Medicis Etranger, iar prestigioasa revista „Lire” a desemnat-o drept cea mai buna carte a anului 2002. De asemenea, romanul a fost transpus pe marele ecran de regizorul Robert Benton, cu Anthony Hopkins si Nicole Kidman in rolurile principale.

Cuprins: Toata lumea stie • Eschive • Ce faci cu un copil care nu stie sa citeasca? • Ce nebun a conceput-o? • Ritualul purificator


Carti similare cu Pata umana

Confesiunea

Confesiunea

de Jessie Burton

mai mult
Stapanul diamantelor

Stapanul diamantelor

de Jacques Futrelle

mai mult
Soția

Soția

de Meg Wolitzer

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

aniela
Recenzii: 20
Carti citite: 125

ioanaledac
Recenzii: 0
Carti citite: 44

Laura
Recenzii: 42
Carti citite: 147