Arunc-o pe sora-mea din tren!

scrisa de Stelian Turlea

Arunc-o pe sora-mea din tren! de Stelian Turlea Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Arunc-o pe sora-mea din tren! 6.9 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Cartea Romaneasca
Autor (i): Stelian Turlea
Numar de pagini: 216 pagini
ISBN: 978-973-23-2859-0
Anul aparitiei: 2009
Descriere: Despre Fata mosneagului si fata babei se poate scrie si altfel, chiar si in zilele noastre. Imaginati-va: Fata mosneagului, o tanara ziarista, care, intamplator, lucreaza la o televiziune, ca reporter de investigatii, ajuta, datorita reportajelor sale, cativa copii ai strazii sa-si gaseasca un adapost si sa lucreze intr-o mica firma de confectii. Are o sora vitrega, frumoasa si la fel de isteata, fata babei, avocat, care o invidiaza pentru gloria obtinuta, chipurile, prin audiovizual si care ar face orice pentru a-i sta in cale. Mai apare un barbat, iubit al fetei mosneagului, pe care fata babei incearca fara succes sa-l vrajeasca. Si mai apar multe intamplari si incercari nemaipomenite prin care fata mosneagului trebuie sa treaca pentru a-si pastra iubirea. Ca intr-un roman politist sau intr-un film de actiune. Sau ca intr-o poveste de iubire pe care fata se pare ca o scrie, fara sa stie ca editorul abia asteapta sa primeasca manuscrisul...

„Prolificul si proteicul scriitor Stelian Turlea, autor de romane, de carti pentru copii, de jurnale de calatorie, de volume de publicistica, este in mod surprinzator el insusi in tot ceea ce scrie. Intre comentariile pe teme de politica internationala pe care le facea candva la revista Lumea si editorialele pe care le publica in ultima vreme in Ziarul de Duminica, exista o deplina continuitate stilistica. In acelasi raport, de continuitate, se afla intreaga sa publicistica si miile de pagini de proza tiparite pana in prezent. Orice text scris de mana lui Stelian Turlea este inteligent si captivant, are ritm si un patetism sobru, un desavarsit bun-gust.” (Alex Stefanescu)


Carti similare cu Arunc-o pe sora-mea din tren!

Don camillo. lume marunta

Don camillo. lume marunta

de Giovannino Guareschi

mai mult
Tu

Tu

de Caroline Kepnes

mai mult
Spaima

Spaima

de Vladimir Makunin

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!