Te voi rapi la noapte!

scrisa de Stelian Turlea

Te voi rapi la noapte! de Stelian Turlea Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Te voi rapi la noapte! 16.1 lei *
Te voi rapi la noapte! 19.97 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Cartea Romaneasca
Autor (i): Stelian Turlea
Numar de pagini: 192 pagini
ISBN: 978-973-23-2933-7
Anul aparitiei: 2011
Descriere: Ileana, eroina din bestsellerul Arunc-o pe sora-mea din tren!, este rugata de un tanar om de afaceri sa-i caute sora disparuta in Spania. Misiunea se dovedeste a fi dificila si periculoasa. Ileana nimereste in miezul unei retele hispano-romane de traficanti de carne vie si droguri ai carei membri, care nu se dau in laturi nici de la asasinat pentru a-si mentine afacerea, incearca sa o sperie. Rasturnarile de situatie, actiunile-surpriza tipice unui roman politist sfarsesc cu dezmembrarea retelei, dar, asa cum se intampla si in realitatea cu care ne bombardeaza zilnic mass-media, capii nu sunt prinsi, ba chiar se subintelege ca isi vor continua nestingheriti activitatea.

„In cazul lui Stelian Turlea, dexteritatea narativa – sau profesionalismul, un cuvant la fel de discreditat, in chip bizar, in lumea literara damboviteana – face ca autorul sa pianoteze la fel de atragator in partitura pur aventuroasa a pubertatii (romanele cu Daniel), ca si in cheia sentimentala a maturitatii inca ingenue, in situatii dramatice precum cele din decembrie ’89, ca si in psihoza introvertirii traumatizate, in contextul anchetei detectivistice ori in tipare de basm potrivite cu organismul interlop al mediului valah de tranzitie.” (Dan C. Mihailescu)

„Fara sa fie un rasfatat al istoriilor literare si al topurilor privind cota prozatorilor romani contemporani, Stelian Turlea este un meserias onest care stie sa-si faca treaba bine. Scriitura sa, lipsita de zorzoane stilistice, este una corecta, perfect functionala, de autor sigur pe mijloacele sale de exprimare. Greu de fixat si datorita mobilitatii sale tematice (in fond, o calitate a scriitorilor cu vocatie), Stelian Turlea este un autor imprevizibil, ale carui carti ofera mereu neasteptate motive de satisfactie.” (Tudorel Urian)


Carti similare cu Te voi rapi la noapte!

Iubire cu i mic

Iubire cu i mic

de Francesc Miralles

mai mult
Incepem coborarea

Incepem coborarea

de James Meek

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!