Darul ioanei

scrisa de Stelian Turlea

Darul ioanei de Stelian Turlea Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Darul ioanei 7 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Stelian Turlea
Numar de pagini: 528 pagini
ISBN: 978-973-46-0594-1
Anul aparitiei: 2007
Descriere: „Pe structura tare, incasabila a unui erou care vede, ca si predecesorii lui camilpetrescieni, idei, creste Darul Ioanei: un roman solid si original, epic la modul polifonic si cu adancimi psihologice care asteapta sa fie explorate.” (Daniel Cristea-Enache)

„Orice text scris de mana lui Stelian Turlea este inteligent si captivant, are ritm si un patetism sobru, de un desavarsit bun-gust. Acestea sunt si insusirile romanului Darul Ioanei, scris in 1976 si revizuit in 2006. Stelian Turlea este, prin formatie si sensibilitate, un autor din vremea noastra, care scrie insa atragator, ca autorii de altadata.” (Alex. Stefanescu)


Carti similare cu Darul ioanei

Înainte să adorm

Înainte să adorm

de S.J. Watson

mai mult
Tristano moare

Tristano moare

de Antonio Tabucchi

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comentarii

Livux pe 24.05.2011 19:52:24

""Singurul adevar indubitabil este omul nud care se teme si sufera, singura realitate autentica este realitatea suferintei noastre." (Vladan Desnica)"


Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

Livux
Recenzii: 1
Carti citite: 107