Amurgul zeilor. 2012, calendarul mayas si intoarcerea extraterestrilor

scrisa de Erich von Daniken

Amurgul zeilor. 2012, calendarul mayas si intoarcerea extraterestrilor de Erich von Daniken Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Lifestyle
Autor (i): Erich von Daniken
Traducator (i): Bogdan Chircea
Numar de pagini: 224 pagini
ISBN: 978-606-92424-9-0
Anul aparitiei: 2010
Descriere: Cea mai indrazneata lucrare a lui Von Däniken din ultimii ani!

Pe inaltimile Anzilor bolivieni, la 4 000 de metri deasupra nivelului marii, se afla ruinele stravechiului oras Puma Punku, un oras care pur si simplu nu putea fi construit de catre locuitorii lui din Epoca de Piatra.

Conform calendarului mayas, in decembrie 2012, zeii se vor intoarce din indelungata lor calatorie si isi vor face din nou aparitia aici, pe Pamant. Da, asa-numitii zei – de fapt, extraterestrii – se vor intoarce intr-adevar! Vom trai intalnirea cu zeii.

Numai ca orice om inzestrat macar cu un dram de minte stie ca o calatorie interstelara este imposibila, din cauza distantelor colosale pe care le-ar implica! Si ca extraterestrii n-au cum sa semene cu noi! Ei bine, dragi cititori, eu distrug aceste idei preconcepute. Sistematic. Una cate una!

In stilul sau imposibil de imitat, Erich von Däniken desfiinteaza prejudecatile celor care inca mai pun sub semnul intrebarii existenta civilizatiilor extraterestre, cu o claritate de care nici un alt autor nu este capabil. Cartile sale ridica inteligenta umana la standardele unui dialog cu civilizatiile interstelare.


Carti similare cu Amurgul zeilor. 2012, calendarul mayas si intoarcerea extraterestrilor

Sq - inteligenta spirituala

Sq - inteligenta...

de Danah Zohar, Ian Marshall

mai mult
Tabloid

Tabloid

de Dan-Silviu Boerescu

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!