Amintiri despre viitor

scrisa de Erich von Daniken

Amintiri despre viitor de Erich von Daniken Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Lifestyle
Autor (i): Erich von Daniken
Traducator (i): Laura Fota Karsch
Numar de pagini: 184 pagini
Anul aparitiei: 2011
Descriere: O carte fascinanta, deschizatoare de drumuri, care a influentat generatii de oameni dornici sa stie!

„Numeroase descoperiri arheologice, aparent misterioase, si multe indicii din scrierile stravechi ale omenirii l-au determinat pe Erich von Däniken sa porneasca in cautarea unor explicatii pentru misterele neelucidate ale trecutului. Concluziile uimitoare la care ajunge autorul ne-ar putea convinge sa ne revizuim imaginea despre istoria timpurie a Pamantului. Ele deschid deopotriva perspective noi asupra progresului tehnicii de azi si de maine."
Cu aceste cuvinte era anuntata, in 1968, aparitia cartii de fata, care a declansat, prin concluziile sale surprinzatoare, ce nu se limitau la arheologie, un val de indignare in randurile oamenilor de stiinta, dar, pe de alta parte, si un viu entuziasm in randul publicului larg.

Erich von Däniken a sustinut ca Pamantul a fost vizitat in timpuri stravechi de catre fiinte inteligente extraterestre, si ca acestea au creat de fapt homo sapiens. Chiar daca si-a argumentat teza prin cercetari intreprinse cu rigurozitate in lumea intreaga, ea a ramas destul de controversata. Totusi, succesul enorm al cartii sale a demonstrat ca subiectul abordat este unul de mare interes. In decurs de doi ani, cartea a atins numai in Germania un tiraj de peste cinci sute de mii de exemplare.


Carti similare cu Amintiri despre viitor

Femei invizibile

Femei invizibile

de Caroline Criado Perez

mai mult
Magia in istoria intelectuala a europei

Magia in istoria...

de Lynn Thorndike

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

vlad.postolache
Recenzii: 3
Carti citite: 28