Armele secrete

scrisa de Julio Cortazar

Armele secrete de Julio Cortazar Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Armele secrete 7.23 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Humanitas Fiction
Autor (i): Julio Cortazar
Traducator (i): Tudora Sandru Mehedinti
Numar de pagini: 194 pagini
ISBN: 978-973-50-1748-4
Anul aparitiei: 2007
Descriere: Povestirea "Funigei" din acest volum sta la baza celebrei pelicule Blow-up (1996) a lui Michelangelo Antonioni, cu Vanessa Redgrave si David Hemmings in rolurile principale.

Ar fi de-ajuns doar acest volum, compus din cinci povestiri, ca sa-l consacre pe Julio Cortazar. Armele secrete reprezinta o carte definitorie pentru stilul unic al scriitorului argentinian: realitatea si visul se intrepatrund, cotidianul este punctat de tulburatoare evenimente inexplicabile, venite parca dintr-un taram magic.

"Julio Cortazar ne-a oferit o opera derutanta, de o frumusete la fel de nepieritoare ca amintirea pe care i-o port." (Gabriel Garcia Marquez)

"Realitatea lui Julio Cortazar este mitica: ea exista si dincolo de simturi, invizibila doar fiindca nu stim sa intindem mana la timp pentru a atinge prezenta pe care o presupune." (Carlos Fuentes)


Carti similare cu Armele secrete

Talentatul domn Ripley

Talentatul domn Ripley

de Patricia Highsmith

mai mult
Ochi de caine albastru

Ochi de caine albastru

de Gabriel Garcia Marquez

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!