Crudul adevar

scrisa de David Lodge

Crudul adevar de David Lodge Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Crudul adevar 14 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): David Lodge
Traducator (i): George Volceanov
Numar de pagini: 176 pagini
ISBN: 973-46-0296-9
Anul aparitiei: 2006
Descriere: Fanny Tarrant, o jurnalista de temut, il distruge intr-un reportaj-interviu pe prietenul sotilor Ludlow, Sam Sharp, un scenarist de mare succes in Anglia, care ajunge sa fie angajat la Hollywood. Sam Sharp pune la cale un plan de razbunare impreuna cu Adrian Ludlow, o fosta mare speranta a literaturii engleze, care s-a retras cu sotia intr-o vila de la tara. Pretextul razbunarii este un interviu acordat de Adrian tinerei ziariste. Dar atunci cand Fanny Tarrant intra in casa familiei Ludlow, declanseaza un intreg sir de revelatii, dezgropand secrete ascunse si dezvaluind crudul adevar.

„Lodge face un spectacol din absurditatile si chinurile impulsului creator, din ambitie, erotism, infidelitate, iubire si moarte – sufletul literaturii, motorul ei, forta pe care nici un calculator nu o poate masura sau imita.” (Booklist)


Carti similare cu Crudul adevar

Cocosul si cocoasa

Cocosul si cocoasa

de Alexandru Jurcan

mai mult
Viața, de la capăt

Viața, de la capăt

de Leon Iosif Grapini

mai mult
Neastampar

Neastampar

de Raymond Radiguet

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!