Noua dezordine amoroasa

scrisa de Pascal Bruckner, Alain Finkielkraut

Noua dezordine amoroasa de Pascal Bruckner, Alain Finkielkraut Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Noua dezordine amoroasa 24.28 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Trei
Autor (i): Pascal Bruckner, Alain Finkielkraut
Traducator (i): Luminita Braileanu
Numar de pagini: 320 pagini
ISBN: 973-707-022-4
Anul aparitiei: 2005
Descriere: Ce se intampla azi, cu secolul al XX-lea? Ce-am mai pastrat din idealul ascetic in care comunismul cuceritor vedea ratiunea sa de a fi? Ce-a mai ramas din figura austera, chibzuita, familiala a Burghezului? La prima vedere, nimic deoarece, morala moderna se caracterizeaza prin indarjirea cu care prigoneste cele mai marunte reziduuri ale puritanismului, deoarece ea sporeste nevoile si cheltuielile si intretine cu politia medicala, care-i taxa pe labagii de nebuni, pe celibatari de nevropati iar pe sodomiti de putregaiuri, un raport de stupoare oripilata. Era glaciatiunii victoriene face figura de Ev Mediu pe langa modernitatea noastra permisiva si sexologica. Numai ca lucrurile nu sunt atat de simple.

AVIZ TUTUROR SPERIAtILOR
Dimensiunea penisului nu are nici o importanta. Erectiile masculine normale variaza intre 15 si 17 centimetri. Dar este total ridicol sa te simti psihologic handicapat, daca propriul penis nu atinge, cu totul si cu totul, decat 12 sau 13 centimetri. Mentionam ca dimensiunea obiectului are mult mai putina importanta decat utilizarea lui si ca, deci, nu este deloc grav daca organul in erectie nu depaste 8 sau 9 centimetri (ceea ce este foarte onorabil) si ca nu trebuie sa va alarmati, daca organul dvs., in activitate, nu masoara decat 5 centimetri, sau 4 sau 3 sau 2. Iar daca penisul dvs. nu depaseste 50 de milimetri sau 1 centimetru, atunci chiar ca nu mai are nici o importanta, dar chiar nici una.


Carti similare cu Noua dezordine amoroasa

Elogiu mamei vitrege

Elogiu mamei vitrege

de Mario Vargas Llosa

mai mult
Povestea lui O

Povestea lui O

de Pauline Reage

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!