Natura moarta

scrisa de Antonia Susan Byatt

Natura moarta de Antonia Susan Byatt Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Natura moarta 3 lei *
Natura moarta 8 lei *
Natura moarta 10 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Nemira
Autor (i): Antonia Susan Byatt
Traducator (i): Irina Negrea
Numar de pagini: 704 pagini
ISBN: 978-973-143-127-7
Anul aparitiei: 2008
Descriere: Natura moarta este cel de-al doilea volum din tetralogia Frederica, compusa din romanele The Virgin in the Garden (1978), Natura moarta (1985), Babel Tower (1996) si A Whistling Woman (2002). Cvartetul capteaza in detalii splendide viata unei familii britanice de la mijlocul secolului XX si o are ca personaj principal pe Frederica, o intelectuala rebela, una dintre primele femei care au studiat la Cambridge.

Toate romanele seriei Frederica pot fi citite independent.

Anglia anilor ’60. Frederica Potter, o frumoasa studenta la Cambridge, este fascinata de ideile feministe ale timpului sau. Ea isi da seama, vazand-o pe sora sa, Stephanie, retrasa dintr-o viata academica intr-un plictisitor menaj la Yorkshire, ca un trai asemanator nu-i va aduce nici o satisfactie si opteaza pentru o existenta intelectuala.

Alexander Wedderburn, care se afla la Londra, incearca sa scrie o piesa despre Van Gogh, a carei arta devine leitmotivul romanului.

In acest roman, A.S. Byatt pune in lumina inextricabilele conflicte intre ambitie, viata de familie si realizari personale prin portretul subtil si ironic al acelor ani de revolta si de descatusare.


Carti similare cu Natura moarta

Al zecelea om

Al zecelea om

de Graham Greene

mai mult
In sfarsit acasa

In sfarsit acasa

de Randy Alcorn

mai mult
Factorul uman

Factorul uman

de Graham Greene

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri

Alte carti ale autorului

Cartea copiilor

Cartea copiilor


mai mult

Pasiune

Pasiune


mai mult


Poll

Votati cartea lunii!