Teroristul

scrisa de John Updike

Teroristul de John Updike Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Teroristul 19.71 lei *
Teroristul 27 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Humanitas Fiction
Autor (i): John Updike
Traducator (i): Iulia Gorzo
Numar de pagini: 304 pagini
ISBN: 978-973-50-1685-2
Anul aparitiei: 2007
Descriere: Cel mai recent roman pe care il semneaza Updike, Terrorist (Teroristul - 2006), abordeaza un subiect pe care lumea contemporana l-a descoperit in intreaga lui complexitate de-abia in ultimul deceniu. Updike recunoaste ca alegand o asemenea tema actuala si controversata si-a "riscat pielea", dar, dupa cum tot el ne spune, "aceasta este, de fapt, menirea scriitorului". Riscul a meritat sa fie asumat: Teroristul a fost deja tradus in treizeci si sase de limbi.

Ahmad - un adolescent american provenind dintr-o familie mixta destramata (mama e de origine irlandeza, iar tatal egiptean si-a parasit familia la scurt timp dupa nasterea fiului), devine adept al Islamului la doar unsprezece ani. E hotarat sa urmeze "Calea cea Dreapta", dar se simte amenintat de hedonismul si materialismul orasului in care traieste, un satelit al New Yorkului, devastat de recesiune. Nimeni nu il poate abate pe Ahmad de la drumul ales, nici mama lui, o femeie ce nu poate suplini, oricat de mult si-ar dori-o, absenta tatalui, nici dezabuzatul profesor Jack Levy, care incearca sa ii deschida adolescentului ochii asupra sanselor lui de viitor, nici frivola, dar fragila Joryleen, colega lui de clasa. Iar acest drum il poate duce spre nimicire si moarte, caci Ahmad va fi atras intr-un complot monstruos.


Carti similare cu Teroristul

Fructele pasiunii

Fructele pasiunii

de Daniel Pennac

mai mult
Jacquou

Jacquou

de Eugene Le Roy

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!