Gertrude si claudius

scrisa de John Updike

Gertrude si claudius de John Updike Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Gertrude si claudius 7.83 lei *
Gertrude si claudius 19.9 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Paralela 45
Autor (i): John Updike
Numar de pagini: 246 pagini
Anul aparitiei: 2006
Descriere: "Ce capodopera reuseste sa creeze Updike!
Regele eruditiei s-a intors la povestea lui Hamlet pentru a-i reconfigura conceptia: povestea din afara scenei, cand Claudius se indragosteste de regina fratelui sau si cand se petrece, in gradina, prima fapta miseleasca. Plina de aluzii rautacioase, adaugand urzelii ideilor cele mai patimase posibilitati de impreunare adulterina... E o adevarata incantare sa-l urmezi pe Updike, sa-i descoperi sentimentele si simpatiile"
(The Boston Globe)
"Spiritual... proaspat si emotionant... Dezvoltandu-si suficient propria substanta pentru a putea exista independent de piesa lui Shakespeare"
(time)
"Updike a reusit sa creeze prin Gertrude un personaj captivant, original, o femeie vulnerabila si deschisa, indrazneata si naiva deopotriva... Unul dintre cele mai simpatice si convingatoare personaje feminine"
The New York Times


Carti similare cu Gertrude si claudius

Omul nostru din havana

Omul nostru din havana

de Graham Greene

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!