Unde sunt? > Acasa > Carti > Literatura universala > S

S

scrisa de John Updike

S de John Updike Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
S 11.25 lei *
S 13.3 lei *
S 19 lei *
S 19.07 lei *
S 33.25 lei *
S 50 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Univers
Autor (i): John Updike
Anul aparitiei: 2003
Descriere: Sara, o femeie in jurul varstei de 40 de ani, evadeaza din existenta ei indestulata si aristocratica pentru a trai in mijlocul unei ciudate faune de sanyasini, oameni convertiti la o religie noua in bolboroselile iluminate ale unui Mare Maestru care se dovedeste a fi un personaj dublu, o identitate ascunsa sub o alta identitate. Scrisorile Sarei catre lumea din afara, semnate S constituie substanta acestui roman celebru al lui John Updike, cunoscut publicului romanesc dupa cartea sa Centaurul, tradusa in romaneste acum cateva zeci de ani.
John Updike este printre scriitorii cei mai notorii in Statele Unite ale Americii. A scris mai mult de 50 de carti si a primit numeroase distinctii, precum The National Book Award si Pullitzer Prize. Updike are reputatia rara de a fi un scriitor pe placul publicului larg si in acelasi timp pretuit in mediile academice si de critica literara.


Carti similare cu S

Pagini neasteptate

Pagini neasteptate

de Julio Cortazar

mai mult
Drept de viata si de moarte

Drept de viata si de...

de Amelie Nothomb

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!