Prietenii mei, iubirile mele

scrisa de Marc Levy

Prietenii mei, iubirile mele de Marc Levy Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Trei
Autor (i): Marc Levy
Traducator (i): Marie-Jeanne Vasiloiu
Numar de pagini: 3228 pagini
ISBN: 978-973-707-172-9
Anul aparitiei: 2008
Descriere: Doi prieteni vechi, taţi singuri, decid să înceapă o viaţă nouă şi se mută sub acelaşi acoperiş. Antoine l-a convins pe Mathias să vină la Londra ca să administreze o librărie.
Însă au stabilit o singură regulă: să nu permită nicio prezenţă feminină în casă, pentru că asta ar putea să pună în pericol echilibrul acestui menaj neobişnuit.
Pariu dificil şi provocator. Povestea despre prietenie se îmbogăţeşte curând cu poveşti de dragoste în care destinele se intersectează în mod neaşteptat, într-o comedie tandră şi alertă.

Pentru cititorii francezi, Marc Levy întruchipează un destin de basm: ajuns târziu la literatură, acest autor, pe cât de discret, pe atât de melancolic, s-a impus încă din momentul în care primul său manuscris a încăput pe mâna editorului, scenariul corespunzător fiind imediat cumpărat de compania de film a lui Steven Spielberg. Astăzi, el a devenit la noi scriitorul cel mai popular. Secretul său? Un adevărat simţ al povestirii, o extraordinară capacitate de a capta mitologia timpurilor noastre, un romantism inalterabil care pune mai presus de orice o scriitură eficace, foarte americană, ce merge direct la scop. Miracolele nu se explică, se constată. - Pascal Bruckner


Carti similare cu Prietenii mei, iubirile mele

Biblioteca din Paris

Biblioteca din Paris

de Janet Skeslien Charles

mai mult
Poker

Poker

de Bogdan Cosa

mai mult
Amn3zia

Amn3zia

de Cristina Lincu

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

alex[a]
Recenzii: 0
Carti citite: 17

AndreeaR
Recenzii: 0
Carti citite: 13

Deniza
Recenzii: 0
Carti citite: 38