Provincialii

scrisa de Jonathan Dee

Provincialii de Jonathan Dee Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Provincialii 29.9 lei *
Provincialii 29.9 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Litera
Autor (i): Jonathan Dee
Traducator (i): Irina Negrea
Numar de pagini: 544 pagini
ISBN: 978-606-33-4520-3
Anul aparitiei: 2020
Descriere: Mark Firth este un constructor din Howland, Massachusetts, care, după ce este escrocat de un consultant financiar, încearcă să treacă, împreună cu familia lui, peste dificultățile create. Ce viitor poate să le promită soției lui, Karen, și fiicei lor, Haley? Când Philip Hadi, un om de afaceri prosper, se mută în Howland pentru a scăpa de povara evenimentelor din 11 septembrie 2001 din New York, acesta îl angajează pe Mark să-i transforme casa într-un loc foarte sigur.

Coliziunea dintre cele două lumi cărora le aparțin cei doi – cea rurală și cea urbană – se manifestă acut din momentul în care Hadi se decide să candideze pentru un mandat de consilier local și, pas cu pas, începe să transforme mica așezare liniștită în ceva străin, cu implicații neașteptate în viața lui Mark și a tuturor celor apropiați.

Provincialii este una dintre rarele cărți de ficțiune care reușesc să surprindă în timp real un moment complex din viața societății americane.

Prezintă un orășel american într-un moment reprezentativ din istoria noastră... un roman îndrăzneț, vital și care ne lărgește perspectivele. - George Saunders

Nimeni nu se poate sustrage acestei analize morale incisive, făcute cu un strălucit spirit de observație. - People


Carti similare cu Provincialii

Teoria tăcerii

Teoria tăcerii

de Iulian Tanase

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!