Cartea tuturor intentiilor

scrisa de Marin Malaicu-Hondrari

Cartea tuturor intentiilor de Marin Malaicu-Hondrari Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Cartea tuturor intentiilor 6.9 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Cartea Romaneasca
Autor (i): Marin Malaicu-Hondrari
Numar de pagini: 120 pagini
ISBN: 978-973-23-1969-7
Anul aparitiei: 2008
Descriere: "Este o mare bucurie ca, intr-o zi - dupa ce de ani intregi s-au prabusit peste tine tone de carti inutile, necinstite, snoabe, mincinoase, nerusinate sau numai plictisitoare - sa dai si de o carte, in fine, adevarata. Am avut acest rar noroc cand am descoperit Cartea tuturor intentiilor a lui Marin Malaicu-Hondrari, publicata initial la o editura inimoasa, dar mica si fara posibilitati de difuzare. Am citit-o cu sentimentul, tot mai accentuat, ca am dat de o floare de mana desfacuta-n obscuritate, si care trebuie neaparat scoasa la lumina. Publicata si difuzata cum trebuie, cartea lui Marin Malaicu are, cred eu, sansa sa devina o carte-cult, definitorie pentru o generatie, asemenea Lupului de stepa a lui Hesse sau a faimosului Pe drum de Kerouac. Scriitura este impecabila, alba, denotativa, fara ostentatie sau ornamente. Prin transparenta acestui geam simplu se zaresc insa peisaje psihice stranii, in care visceralul expresionist si gratia suprarealista coexista. O carte curata, puternica intelectual, a unui om care-a trait fapte nebunesti si a avut forta sa le noteze la rece. E cartea care ne imbogateste azi si pe noi, cei ce iubim cu adevarat literatura.” (Mircea Cartarescu)

"Am scris Cartea tuturor intentiilor intre ianuarie si iulie 2006, in Córdoba, Andalucia, intr-o rulota ce-i apartinea lui Rafael Ayuso Escobar. Cred ca nu gresesc spunand ca am scris-o intr-o noapte care a durat sase luni de zile. Cei care vor citi cartea pana la capat vor intelege ce vreau sa spun.” (Marin Malaicu-Hondrari)


Carti similare cu Cartea tuturor intentiilor

Povestea lui Jun Do

Povestea lui Jun Do

de Adam Johnson

mai mult
Cartea oglinzilor

Cartea oglinzilor

de Eugen Ovidiu Chirovici

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!