Scandalul sezonului

scrisa de Sophie Gee

Scandalul sezonului de Sophie Gee Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Nemira
Autor (i): Sophie Gee
Traducator (i): Marina Radu
Numar de pagini: 480 pagini
ISBN: 978-973-143-299-1
Anul aparitiei: 2009
Descriere: Scandalul sezonului a fost selectata una din Cele mai Bune Carti ale anului 2007 de The Washington Post si The Economist.

Legaturi periculoase in vremea conspiratiilor iacobine si a tulburarilor catolice, cand casatoria era o marfa, iar sexul o tentatie plina de pericole.

Londra, 1711... Sezonul londonez – strazi impodobite, trasuri sclipitoare, rochii somptuoase, chipuri ascunse indaratul mastilor – prilejul ideal pentru lorzi si ladies sa se dedea aventurilor, intr-o epoca a riscurilor, care a nascut barfa mondena si cultura celebritatii asa cum le cunoastem astazi.

O poveste de dragoste spirituala si plina de erotism, intre rapitoarea Arabella Fermor si enigmaticul si sarmantul Robert Petre, al saptelea Baron de Ingatestone. Secrete despre omoruri si tradari se impletesc cu o iubire interzisa, care va starni scandalul in sanul aristocratiei londoneze si va constitui inspiratia faimosului poem al lui Alexander Pope, „The Rape of the Lock”.

"O biografie critica inteligenta si ispititoare, camuflata intr-o amuzanta comedie de moravuri." The New York Times Book Review

"Scandal de sezon este un roman proaspat si vioi [...] care combina fina observatie a codurilor sociale ale epocii in stilul lui Jane Austen, cu descrierea pasionala, aproape senzuala, a incalcarii interdictelor." Financial Times

"Fictiunea istorica nu a fost nicicand mai spirituala si ingenioasa, nu a aruncat nicicand mai multa lumina asupra evenimentelor epocii." The Independent

"Deosebit de seducatoare, te absoarbe pur si simplu." Observer

"Un roman inteligent si alert." Times Literary Supplement


Carti similare cu Scandalul sezonului

Trimisul nostru special

Trimisul nostru special

de Florin Lăzărescu

mai mult
Viata cea noua

Viata cea noua

de Orhan Pamuk

mai mult
Zbor peste long island

Zbor peste long island

de Chang-rae Lee

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!