Toate acele lucruri pe care nu ni le-am spus

scrisa de Marc Levy

Toate acele lucruri pe care nu ni le-am spus de Marc Levy Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Trei
Autor (i): Marc Levy
Traducator (i): Marie-Jeanne Vasiloiu
Numar de pagini: 344 pagini
ISBN: 978-973-707-910-7
Anul aparitiei: 2008
Descriere: Cu doar câteva zile înainte de nuntă, Julia primeşte un telefon de la secretarul tatălui său. Aşa cum intuia, Anthony Walsh — om de afaceri strălucit, dar tată distant — nu va putea veni la ceremonie. Nu e prima oară când Anthony Walsh dispare brusc din viaţa ei, bulversând-o cu totul.

De data aceasta însă, Julia trebuie să admită că scuza este imbatabilă: tatăl său a murit!
A doua zi după înmormântare, Julia descoperă însă că tatăl său îi rezervase o altă surpriză. Cea mai neobişnuită călătorie din viaţa ei... şi ocazia de a-şi spune, în sfârşit, lucruri pe care nu şi le-au spus niciodată.

Regăsim în această poveste atmosfera încărcată de romantism şi fantastic din Şi dacă e adevărat, romanul care l-a făcut celebru pe Marc Levy.

Pentru cititorii francezi, Marc Levy întruchipează un destin de basm: ajuns târziu la literatură, acest autor, pe cât de discret, pe atât de melancolic, s-a impus încă din momentul în care primul său manuscris a încăput pe mâna editorului, scenariul corespunzător fiind imediat cumpărat de compania de film a lui Steven Spielberg. Astăzi, el a devenit la noi scriitorul cel mai popular. Secretul său? Un adevărat simţ al povestirii, o extraordinară capacitate de a capta mitologia timpurilor noastre, un romantism inalterabil care pune mai presus de orice o scriitură eficace, foarte americană, ce merge direct la scop. Miracolele nu se explică, se constată. - Pascal Bruckner

„... un amestec de măiestrie şi suspans, ce te poartă cu precizie infailibilă într-o lume în care visele tale devin realitate." Le Parisien


Carti similare cu Toate acele lucruri pe care nu ni le-am spus

Cruciada copiilor

Cruciada copiilor

de Florina Ilis

mai mult
Cabaret

Cabaret

de Lily Prior

mai mult
Dulciuri amare

Dulciuri amare

de Roopa Farooki

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

AndreeaR
Recenzii: 0
Carti citite: 13

alex[a]
Recenzii: 0
Carti citite: 17

anna
Recenzii: 0
Carti citite: 126