De ce barbatii se uita la meci si femeile se uita in oglinda

scrisa de Allan Pease, Barbara Pease

De ce barbatii se uita la meci si femeile se uita in oglinda de Allan Pease, Barbara Pease Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
De ce barbatii se uita la meci si femeile se uita in oglinda 17.5 lei *
De ce barbatii se uita la meci si femeile se uita in oglinda 20 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Curtea Veche Publishing
Autor (i): Allan Pease, Barbara Pease
ISBN: 978-973-669-338-0
Anul aparitiei: 2007
Descriere: Traducator: Irina-Margareta Nistor

Nu-i asa, doamnelor, ca aproape in fiecare zi va suparati pentru ca partenerul dumneavoastra, care pare sa nu aiba alta treaba decat sa priveasca la televizor in timpul liber, nu va raspunde la intrebari? Nu-i asa, domnilor, ca aproape zilnic sunteti agasati de palavrageala "fara sens" a partenerei dumneavoastra?

Autorii acestei carti si-au propus sa prezinte unui public larg motivele pentru care barbatii si femeile gandesc diferit si ce este de facut in aceasta privinta. Uimitoarea lor carte porneste de la prezentarea ultimelor descoperiri in domeniile cercetarii asupra creierului, biologiei evolutioniste, geneticii, psihologiei si schimbarilor sociale. Rezultatul este o privire revelatoare, uneori socanta asupra teritoriului de lupta trasat intre sexe. ªi poate mai important pentru fiecare dintre noi, cartea ne arata cum putem impaca diferentele de gandire dintre barbati si femei.

Odata ce veti invata secretele celuilalt, nu veti mai cadea niciodata in capcana reprosurilor si a mustrarilor de constiinta. Allan Pease, australian de origine, este cel mai celebru specialist din lume in limbajul trupului. Sfaturile sale pe tema Imaginii publice sunt apreciate de oameni din cele mai diferite domenii, de la directori executivi la politicieni, prezentatori de televiziune si vedete rock. Programul sau audio si video de instruire este inclus in numeroase cursuri de pregatire pentru afaceri.

Allan Pease este si un autor recunoscut datorita lucrarilor sale, care se inscriu printre cele mai bine vindute carti din lumea intreaga; dintre ele face parte si Limbajul trupului, care s-a vandut in mai multe milioane de exemplare si a fost tradusa in 32 de limbi (inclusiv in limba romana).

O alta lucrare aparuta in limba romana (la editura Curtea Veche) este Intrebarile sint, de fapt, raspunsuri. Barbara Pease, sotia lui Allan, face parte din conducerea organizatiei Pease Training International, care produce filme si organizeaza cursuri de instruire si seminarii pentru afaceri si agentii guvernamentale. Este autoarea best-seller-ului international Memory Language si tine conferinte despre comportament si ingrijire.


Carti similare cu De ce barbatii se uita la meci si femeile se uita in oglinda

Sexualitate si psihanaliza - contributii la psihanaliza

Sexualitate si...

de Sandor Ferenczi

mai mult
Teste si exercitii pentru dezvoltarea memoriei. evaluarea cunostintelor, sfaturi si solutii

Teste si exercitii...

de Sandrine Coussinoux, Dominique Imbert, Natacha Quintard

mai mult
Flux. psihologia fericirii

Flux. psihologia...

de Mihaly Csikszentmihalyi,

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!