Limbajul trupului in dragoste

scrisa de Barbara Pease, Allan Pease

Limbajul trupului in dragoste de Barbara Pease, Allan Pease Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Limbajul trupului in dragoste 12.5 lei *
Limbajul trupului in dragoste 13 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Curtea Veche Publishing
Autor (i): Barbara Pease, Allan Pease
Traducator (i): Alina Panaitov
Numar de pagini: 136 pagini
ISBN: 978-606-588-434-2
Anul aparitiei: 2013
Descriere: Allan si Barbara Pease, celebri pentru cunostintele lor vaste si elocvente in materie de limbaj al trupului si relatii interumane, ne propun, de data aceasta, un bestseller international care dezvaluie secretele comunicarii nonverbale, cu scopul de a ne face mai increzatori pe parcursul intalnirilor noastre cu oamenii, in care vrem, poate, doar sa lasam o impresie buna, de inceput de relatie, sau avem, dimpotriva, o miza mai mare, aceea de a ne gasi partenerul ideal.

E dovedit stiintific ca gesturile pe care le facem ne tradeaza adevaratele intentii. Cu toate acestea, putini stiu sa interpreteze limbajul trupului sau sa constientizeze ce transmit ei insisi in interactiunile cu ceilalti.

Bazandu-se pe o experienta de zeci de ani in domeniu si pe cercetari recente — vizand evolutionismul, psihologia si aparatura medicala care arata ce se petrece in creierul nostru —, autorii supun atentiei fiecare aspect al limbajului trupului si-i asigura cititorului informatii elementare prin care sa identifice atitudinile si emotiile care se ascund in spatele comportamentului uman.

Allan si Barbara Pease detaliaza probleme dintre cele mai captivante: manifestarea controlului prin intermediul palmelor si al strangerii de mana, gesturile comune mincinosilor, modul in care ne divulgam gandurile prin pozitia picioarelor, gestica specifica perioadei de curtare dintre barbat si femeie, zambetul si puterea lui magica, semnalele nebanuite din spatele comportamentului de fumator, a felului in care tinem paharul sau in care ne machiem etc.

E o carte agreabila si interesanta, o lectura cu adevarat placuta. Multe informatii surprinzatoare si punctuale, strategii cu aplicabilitate in orice situatie si multe altele completeaza intr-un mod antrenant aceasta noua lucrare a sotilor Pease. Cititorul va invata, din ea, sa comunice mai bine si sa perceapa la un alt nivel, mai profund, interactiunile cu cei din jur.


Carti similare cu Limbajul trupului in dragoste

Puterea

Puterea

de Eugen Ovidiu Chirovici

mai mult
Psihanaliza si sexualitatea feminina

Psihanaliza si...

de Jacques Andre

mai mult
Psihologia reclamei - studiu de psihologie economica

Psihologia reclamei -...

de Dimitrie Todoran

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!