Semnele dragostei si limbajul trupului. ghid practic pentru indragostiti

scrisa de David Givens

Semnele dragostei si limbajul trupului. ghid practic pentru indragostiti de David Givens Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Polirom
Autor (i): David Givens
ISBN: 973-46-0098-2
Anul aparitiei: 2005
Descriere: Cuprins: A face curte: cele cinci faze • Faza intii: atragerea atentiei • Faza a doua: cum sa cititi sclipirea din priviri • Faza a treia: schimbul de cuvinte • Faza a patra: limbajul atingerii • Faza a cincea: a face dragoste • Spatii, locuri si interioare • Indicii chimice Descriere: Traducere de Hortenzia Pop. Emotiile si sentimentele noastre sint exprimate, in mare masura, prin alte mijloace decit cuvintele. Semnificatia posturilor, a gesturilor si a mimicii, indicii ale atractiei, este aceeasi in toate societatile si culturile. In Semnele dragostei si limbajul trupului, autorul descrie micile ritualuri ale curtarii, decodeaza limbajul trupului, analizeaza formele si culorile hainelor si descifreaza mesajele de fond care contribuie in sens pozitiv sau negativ la procesul curtarii, oferindu-va un ajutor pretios in cautarea unui partener pentru o relatie de durata.


Carti similare cu Semnele dragostei si limbajul trupului. ghid practic pentru indragostiti

Patru placeri pe zi

Patru placeri pe zi

de Evelyne Bissone Jeufroy

mai mult
Interpretarea viselor

Interpretarea viselor

de Sigmund Freud

mai mult
Invataturile lui don juan

Invataturile lui don juan

de Carlos Castaneda

mai multRecenzii

Adelydda Adelydda pe 2014-07-18 12:21:47 Rating:

Întâmplător, am dat pe internet peste o carte…una foarte interesanta şi captivantă. David Givens propune în carte sa o incursiune în lumea îndrăgostiţilor şi aduce în discuţie mai multe idei, referindu-se în special la limbajul trupului în cazul îndrăgostirii. Am reţinut din carte mai multe idei interesante pe care vreau să le împărtăşesc.

Creierul uman preferă ceea ce este...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!