Mama si sensul vietii. povesti de psihoterapie

scrisa de Irvin D. Yalom

Mama si sensul vietii. povesti de psihoterapie de Irvin D. Yalom Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Mama si sensul vietii. povesti de psihoterapie 24.5 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Humanitas
Autor (i): Irvin D. Yalom
Numar de pagini: 288 pagini
ISBN: 978-973-50-2457-4
Anul aparitiei: 2010
Descriere: In povestile sale captivante desprinse din experienta de psihoterapeut, Irvin D. Yalom se dovedeste inca o data un explorator neobosit al mintii umane, parcurgand, impreuna cu pacientii, calea spre transformare. Terapia devine efort de vindecare in dublu sens. Desfasurarea de personaje e impresionanta si sta marturie pentru privirea pasionata de detaliu si de profunzime a autorului.
Patru femei se desprind din multimea celor care se cauta pe sine si capata contur in insasi biografia psihoterapeutului, fiecare cu o noua lectie de viata: Paula, „curtezana mortii", bolnava de cancer, dar niciodata invinsa de boala; Myrna si noile semnificatii ale increderii dintre medic si pacient; Magnolia, cu iscusinta ei de a-i alina durerea psihoterapeutului; si mama, cea capricioasa, dominatoare, excesiv de iubitoare si totodata critica fata de fiul ei.

E o explorare indelung staruitoare in mintea si inima unui medic care invata ca fiecare om inseamna o noua calatorie. Uneori, chiar mai multe.


Carti similare cu Mama si sensul vietii. povesti de psihoterapie

Flux. psihologia fericirii

Flux. psihologia...

de Mihaly Csikszentmihalyi,

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

mesarosable
Recenzii: 0
Carti citite: 34

nyx_blue89
Recenzii: 0
Carti citite: 11