Mama si sensul vietii. povesti de psihoterapie

scrisa de Irvin D. Yalom

Mama si sensul vietii. povesti de psihoterapie de Irvin D. Yalom Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Mama si sensul vietii. povesti de psihoterapie 24.5 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Humanitas
Autor (i): Irvin D. Yalom
Numar de pagini: 288 pagini
ISBN: 978-973-50-2457-4
Anul aparitiei: 2010
Descriere: In povestile sale captivante desprinse din experienta de psihoterapeut, Irvin D. Yalom se dovedeste inca o data un explorator neobosit al mintii umane, parcurgand, impreuna cu pacientii, calea spre transformare. Terapia devine efort de vindecare in dublu sens. Desfasurarea de personaje e impresionanta si sta marturie pentru privirea pasionata de detaliu si de profunzime a autorului.
Patru femei se desprind din multimea celor care se cauta pe sine si capata contur in insasi biografia psihoterapeutului, fiecare cu o noua lectie de viata: Paula, „curtezana mortii", bolnava de cancer, dar niciodata invinsa de boala; Myrna si noile semnificatii ale increderii dintre medic si pacient; Magnolia, cu iscusinta ei de a-i alina durerea psihoterapeutului; si mama, cea capricioasa, dominatoare, excesiv de iubitoare si totodata critica fata de fiul ei.

E o explorare indelung staruitoare in mintea si inima unui medic care invata ca fiecare om inseamna o noua calatorie. Uneori, chiar mai multe.


Carti similare cu Mama si sensul vietii. povesti de psihoterapie

De la idee la bani

De la idee la bani

de Napoleon Hill

mai mult
Ghidul indragostitului

Ghidul indragostitului

de Claude-marc Aubry

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

mesarosable
Recenzii: 0
Carti citite: 34

nyx_blue89
Recenzii: 0
Carti citite: 11