Ce optiuni am? - 26 de secrete pentru a te ajuta sa obtii rezultatele dorite in viata si in cariera

scrisa de Michael Kerrigan

Ce optiuni am? - 26 de secrete pentru a te ajuta sa obtii rezultatele dorite in viata si in cariera de Michael Kerrigan Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Ce optiuni am? - 26 de secrete pentru a te ajuta sa obtii rezultatele dorite in viata si in cariera 22 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Curtea Veche Publishing
Autor (i): Michael Kerrigan
Numar de pagini: 200 pagini
ISBN: 9789736697111
Anul aparitiei: 2009
Descriere: Una dintre cele mai mari provocari ce pot aparea in viata unui om este necesitatea schimbarii si a preluarii controlului asupra propriului destin. Fie ca e vorba de o slujba, de o afacere, de familie sau de viata sociala, se naste in sufletul nostru o dorinta arzatoare: sa hotaram singuri cursul actiunii si sa ne fixam obiective.

Ce optiuni am? ofera instrumentele necesare pentru a face alegerile potrivite atunci cand se pune problema unor masuri de redirectionare a vietii sau aceea a implinirii unor visuri care pana in acel moment pareau irealizabile.

Michael Kerrigan reuseste sa demonstreze ca preluarea responsabilitatii fata de existenta noastra este un proces eliberator: cele 26 de secrete pe care ni le dezvaluie ne transforma in arhitectii unui edificiu pretios - propria persoana.


Carti similare cu Ce optiuni am? - 26 de secrete pentru a te ajuta sa obtii rezultatele dorite in viata si in cariera
Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!