Descopera invingatorul din tine

scrisa de Chamalidis Makis

Descopera invingatorul din tine de Chamalidis Makis Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Descopera invingatorul din tine 17.9 lei *
Descopera invingatorul din tine 18.91 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: CH Beck
Autor (i): Chamalidis Makis
ISBN: 978-973-115-131-1
Anul aparitiei: 2007
Descriere: Aceasta carte, rod al unei indelungate experiente a sportului de inalta performanta, este consacrata «mentalului» si traseelor parcurse de aceste personaje exceptionale pe care le numim «campioni». Bazandu-se pe numeroase exemple, aceasta incursiune in universul sportiv va incuraja cititorul sa mearga pana la capatul viselor sale si sa adopte el insusi, in viata, o atitudine de campion, caci calitatile si principiile care guverneaza antrenamentul sportivilor se aplica tuturor.

Aceasta carte va va fi tovaras de drum, fie ca o veti consulta la locul de munca, la antrenament sau inaintea unei reuniuni importante. Va va incita sa urmati cautarea excelentei si sa va intrebati in mod regulat: «Sunt un campion al mintii?»

Aceasta carte este utila sportivilor profesionisti, tinerilor, parintilor si antrenorilor, dar si tuturor celor care vor sa se cunoasca mai bine, sa progreseze, sa treaca hopuri.


Carti similare cu Descopera invingatorul din tine
Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!