Zambetul lui Jack Nicholson

de / December 7th, 2011 / 162 vizualizari

Zilele trecute mi-a atras atentia cel mai recent titlu de la Publica. Un nou Jack, dar Jack Nicholson de aceasta data. Si pe cine, oare, nu a fascinat acest Jack in filme precum The Shining, The Postman Always Rings Twice, Wolf, The Bucket List si multe altele? Putem spune cu siguranta ca este unul dintre cei mai mari actori in viata, iar la cei peste 70 de ani ai sai reuseste sa captiveze privirile cum putini actori reusesc.

Cu ajutorul multora dintre colaboratorii lui Nicholson de la Hollywood, John Parker pune cap la cap adevarul despre “marele seducator”. Cartea de fata promite a fi cea mai cuprinzatoare biografie a actorului aparuta vreodata si cine nu ar vrea sa afle ce ascunde de fapt ranjetul demn de filme horror?

Am putea gasi raspunsul la aceasta intrebare in propriile-i cuvinte: “Now comes the part where I relieve you, the little people, of the burden of your failed and useless lives. But remember, as my plastic surgeon always said: if you gotta go, go with a smile.” (Jack Nicholson) Sau poate ar trebui sa punem mana pe carte. Cu siguranta vom fi surprinsi!

# # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare