Votează cartea lunii februarie!

de / January 5th, 2016 / 269 vizualizari

Votează cartea lunii februarie!

Votează cartea lunii februarie!

Care este ultima carte de dragoste pe care ați citit-o? Și care este următoarea carte de dragoste pe care o veți citi? Indiferent ce aveți pe lista de lecturi viitoare, în februarie vă invităm să fiți alături de noi citind o carte de dragoste. Ne-am obișuit ca a doua luna din an să fie luna marilor iubiri, luna poveștilor romantice și a finalurilor fericite, de aceea tema noastră (pe care nu ne încumetăm să o schimbăm) este februarie cu dragoste.

Am primit cu mare entuziasm propunerile voastre și patru dintre ele au intrat la vot. Una dintre aceste cărți va fi cartea lunii februarie. Care dintre ele? Voi decideți!

Iată propunerile:

Elixirul dragostei, de Eric-Emmanuel Schmitt
Îți voi dărui soarele, de M. J. Arlidge
Toate acele locuri minunate, de Jennifer Niven
Cele patruzeci de legi ale iubirii, Elif Shafak

Ați citit deja cărțile? Ați citit alte cărți ale autorilor, vă plac copertele sau titlurile? Oricare vă este motivul, vă invităm să votați una dintre cele patru cărți, aceea care vă atrage mai mult și care credeți că merită titlul de cartea lunii.

Cum votați? Simplu: intrați în club, vă logați în contul vostru și acordați votul uneia dintre cele patru cărți propuse. Vă puteți chema și prietenii pentru a oferi cărții preferate cât mai multe voturi.

Vreau să votez acum!

*Dacă sunteți curioși în privința cărților propuse, vă invităm să aflați mai multe detalii dând click pe titluri, mai sus.

**Rămâneți alături de noi pentru a afla tema lunii martie!

# # # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Postul precedent

2 Comentarii

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare