Votati cartea lunii octombrie!

de / September 4th, 2015 / 179 vizualizari

vot9 - 2015Dragilor, am o intrebare pentru voi: cititi proza scurta? Da, nu, mai rar? Pana acum cativa ani nu ma atrageau cartile din aceasta categorie, insa mi s-a intamplat sa cunosc niste oameni (minunati!), cititori in serie si ei, care mi-au aratat ce inseamna, de fapt, proza scurta. Daca atunci cand citesti un roman descoperi o noua lume, intr-un volum de proza scurta descoperi lumi diverse, povestiri care iti vor taia respiratia intr-un numar redus de pagini. E ca si cum ai citi, sa zicem, douazeci de carti intr-una singura.

Am ales special aceasta tema, proza scurta, pentru a va aduce in atentie un gen mai putin gustat si care merita toata atentia noastra. Propunerile au venit intr-un numar mai mic de aceasta data, dar sunt titluri cu greutate. In octombrie vom citi proza scurta! Dintre cele patru propuneri intrate la vot una va purta titlul de cartea lunii octombrie.

Iata propunerile:

Noua povestiri, de J.D. Salinger
Convorbiri telefonice, de Roberto Bolano
Sfirsit de sezon, de Marius Chivu
Povesti despre nebunia obisnuita, de Charles Bukowski

Voi pleca de la premisa ca nu ati citit (inca!) aceste titluri si va invit sa le descoperiti una cate una. Sunt patru titluri minunate, zeci de povestiri care va vor fascina. Intre timp, haideti la vot! Pana la finalul lunii puteti alege una dintre carti careia sa ii acordati sansa de a fi cartea lunii octombrie.

Cum votati? Simplu: intrati in club, va logati in contul vostru si acordati votul uneia dintre cele patru titluri propuse. Va puteti chema si prietenii pentru a oferi cartii preferate cat mai multe voturi.

Vreau sa votez acum!

*Daca sunteti curiosi in privinta cartilor propuse, va invitam sa aflati mai multe detalii dand click pe titluri, mai sus.

# # # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare