Titluri iernatice – votati cartea lunii decembrie!

de / November 5th, 2014 / 187 vizualizari

vot11 - 2014Ne apropiem de finalul anului cu pasi repezi! Sau poate e doar vremea cea care ne duce cu gandul la brazii grei de zapada, la cadouri si miros de cozonaci. Oricum ar fi, noi suntem, ca de obicei, cu un pas inaintea timpului si ne pregatim lecturile de iarna, de sarbatori. Am primit propunerile voastre, carti cu titluri iernatice. Acum va asteptam la vot. Una dintre cele patru propuneri va fi cartea lunii decembrie.

Iata propunerile:

Zapada, de Orhan Pamuk
Scrisori de la Mos Craciun, de J.R.R. Tolkien
O saptamana in decembrie, de Sebastian Faulks
La noi, cand vine iarna, de Mircea Diaconu

Vom incheia anul cu o carte in ton cu anotimpul. Ne vom bucura de cuvintele frumoase ale unuia dintre cei patru scriitori. Ati citit cartile propunse? Pe care le recomandati? Pe care le-ati citi? Va asteptam impresiile aici si apoi va asteptam in club pentru a o vota pe cea care doriti sa fie cartea lunii decembrie. Cartea cu cele mai multe voturi va fi alaturi de noi in luna alba a anului!

Cum votati? Simplu: intrati in club, va logati in contul vostru si acordati votul uneia dintre cele patru titluri propuse. Va puteti chema si prietenii pentru a oferi cartii preferate cat mai multe voturi.

Vreau sa votez acum!

# # # # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare